recenze

Final Vision

Final Vision

Jak zásadním způsobem se může situace zvrhnout, když si jednou za čas vyrazíte na jedno, na dvě, do města? O tom by mohl vyprávět hrdina naší gamesky, který nejenomže je uvězněn zlými vojáky, ale také má před sebou nesnadný úkol.
Na své si tentokrát přijdou zejména milovníci žánru RPG. Nic vám nebrání vstoupit do tohoto světa plného nástrah a úkolů.

Poté, co jste byli zákeřně přepadeni a vaši muži do jednoho pobiti, procitáte v nevzhledném vězení. Při útěku si osvojíte základní ovládání a způsob boje. Teď už musíte jen zneškodnit stovky nepřátel a osvobodit všechny možné vesnice. Aby to byl úkol splnitelný, můžete svoji postavu vylepšovat. V první řadě v boji, kdy získáváte především zkušenosti a taky ve specializovaných obchodech, kde si smíte zakoupit za určitou sumu peněz například brnění, zbraně a spoustu další výbavy, která se nevyskytuje jen tak po okolí. Hra se ukládá před každou větší pasáží u konkrétních soch. Milá je také možnost zvolit si typ vaší postavy.

Ačkoli grafická stránka v tomto případě není nějak úchvatná, svůj účel plní a rozhodně by neměla nikoho odradit. Pokud obětujete trochu času na osvojení ovládání, neměli byste litovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 08.11.17 v 14:50

text příspěvku

Alhamain | 31.07.08 v 15:44

Hra je krátká a velmi silně nevyvážená. Je v tom vidě t dost dobrých nápadů, ale totálně pohřbených. Škoda že to tvůrci viditelně dělali jen jako pokus a rychle od toho dali ruce pryč, s trochou snahy z toho mohla být výtečná hra.

Wewo | 16.11.07 v 18:31

s grafikou som nadmieru spokojny, ale ta hre je az aburdne kratka... uplne odflaknuty koniec.

Kruci | 10.11.07 v 12:13

Me grafika prijde v pohode, ale ta delka hry mi prijde dost kratka...:P

steveq | 10.11.07 v 11:09

mna tieto hry strasne vedia dostat, ako satansam,knik,cavestory...
tato ma trochu slabsiu grafiku, ale inac je to fakt skvela hra
premna 80%


galerie

Final Vision Final Vision Final Vision Final Vision

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce