recenze

Fantasy Sword

Fantasy Sword

Naklonovat RPG rozhodně nemusí znamenat, že je po zábavě a všichni se odeberou domů. Ani nápad! Nikam! Jen se pěkně podívejte, co to tu máme. :-)
Silvestr 2006 za sebou za halasu petard zavřel dveře a v zámku zlomil klíč. Mnozí lidé tento jemný přechod díky bujaré pitce a páchání násilí na vlastních vnitřnostech ani nezaregistrovali. Jediné, co signalizuje přítomnost nového roku, je třeštící hlava a žaludek s hodnotou pH blízkou nule. Pro tyto exempláře lidské rasy bych doporučil tuto oddychovou RPG věcičku, plnou optimistické muziky a dětské-like grafiky.

Nesnadný úkol, to je klišé táhnoucí se jako Ariadnina nit hvozdem frý her. Schizofrenní quest porazit zlo, to je to oč tu běží. Téma hry je boj dobra proti zlu. Ale co je to dobro? A co je zlo? To, že vypadáme roztomile, lítáme po mapě a vtírneme se do zatuchlých obydlí jiných forem života... opravdu nás to opravňuje k tomu myslet si, že jsme ti dobří? A co ti chudáci netvoři, slizouni, čerti, upíři a bahenní hnus? Oni snad nemají právo na klidný důchod? Co si mají počít, když jim do smrdutých kobek napochoduje banda optimistických buzen a začne do nich píchat nechutně čistoskvoucím ostřím meče? He? Jak by se vám to líbilo, být v kůži těch nebožáků? Co? Ale vy jste ti dobří že? Vy víte co je dobro, a tak ho jdete konat co? Prdlačku! Nechali jste si nabulíkovat, že pižmoň bahnomilný je zlá obluda a je potřeba jí rozsekat. Ale však uvidíte, jen si zahrávejte, jen si zkuste projít tu naši mapku, jen si zalezte do nějaké kobky. My... my se nedáme. Eh... jejda promiňte, nechal jsem se unést. Jsem samozřejmě ten hodný strýček Bob.

Tak jinak. Tuto hru si, milí kladní hrdinové, určitě zahrajte. Je plná kvalitního soundu, příjemné grafiky a hlavně plná těch zlých a ošklivých stvoření, která smrdí už na pohled a ještě na nás drze cení vykotlané dásně. Hrrr na ně! ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 09.11.17 v 14:37

text příspěvku

PavelH

PavelH | 19.08.16 v 00:29

Pěkná hra.

ppolda | 09.09.08 v 12:36

Tahle hra není tak špatná jako některé jiné počiny.Questy kde projdete chodbu,vyvraždíte vše a když se vrátíte je tam zas plno nemusím.Takže rešení z Pokemonů se mi zdá dobré.Co bych ale hře vytkl je absolutní nevyváženost.Prvního bosse zvládnete hned na prvém levelu (cca 300hp),kdežto druhý je absolutní hardcore (4000+-) a třetí boss už zas je äž stupidně lehký.Prodloužení doby hraní tím že nejsilnější volně běhající potvory vám dají něco málo přes 500exp je taky celkem na prd.Hrdinové se sice učí kouzla,ale ty nejspíš nikdo nevyužije.Spoustu lidí odradí už jen levelování na druhého bosse.Grafika je celkově infantilní,aspoň že zvuky jsou kvalitní.Hře bych dal 57%.Teď mě omluvte,jdu zabít draka ^^

Firmar | 19.10.07 v 21:22

FUJ!Grafika z RM 2003 no fuj! že se nestidi...bojim se to i stahnout!!!

Rebel | 06.06.07 v 17:08

souhlasim :D základní grafika RPG Makeru, žádné inovaci a co hůř ani děj a lokaace jsou tvořeny newbie stylem ! Hej, tohle bych neoznačil za hru. :D

Alhamain | 28.05.07 v 08:58

Slabá, slabá hra, která vznikne prostým chycením jednoduchého tvůrčího prográmku a splácáním prvních věcí, co člověka napadnou. Tohle si i při nadhodnocení nezaslouží ani 50%.

Radowan | 10.05.07 v 15:12

jj bohužel je to klon FF jenom vzhledem :)

Krysh | 24.04.07 v 22:33

souhlasim s Markem, hru jsem vypnul po minute hrani

Marek | 22.04.07 v 15:06

touhle hrou nemá cenu ztrácet čas...


galerie

Fantasy Sword Fantasy Sword Fantasy Sword Fantasy Sword

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce