recenze

Empty Clip

Empty Clip

Co se asi skrývá pod zajímavým názvem Empty Clip? Tak já vám to prozradím. Je to velice zajímavá a kvalitní RPG hra, ve které vás čeká spousta monster, zbraní, kouzel, jeskyní, hradů a hromada dalších věcí. Tak hrr do toho!
Jak už jsem říkal, Empty Clip je RPG z pohledu ptačí perspektivy s hezkou 3D grafikou. Dostanete se do role vášeho vytvořeného chlápka a máte za úkol ... eeee... vlastně netuším co máte za úkol. Gameska vás jednoduše hodí přímo do středu dění a dělejte co uznáte za vhodné.

V podstatě však jde o to, vylepšovat si schopnosti, zabíjet nepřátele a cestovat po růných světech. Nenechte se zmýlit, že se hra tváří jako středověké RPG, postupně se dostanete do moderních měst i do Vesmíru. Hra nabízí kolem 200 různých nepřátel a 400 různých předmětů, například zbraní, velepšení, brnení. A co do délky nám tato hra nabízí 30 hodin čistého hracího času! A to už je co říct. Navíc se to hraje velice dobře, ovládaní je jednoduché a hra je fakt zábavná. Graficky je taky na výborné úrovni, to se týká i zvuků a hudebního doprovodu. Navíc jestli se nudíte, je ke hře přibalený editor map a hra také nabízí multiplayer. Takže o zábavu máte postaráno.

Jediné co mě zarazilo, byla totální absence příběhu, jinak však mohu Empty Clip doporučit všem milovníkům RPG, multiplayeru a kvalitních her vůbec.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Bez nazvu | 18.08.08 v 08:11

autori se snazili (podle me) "vmisit" diablo do strilecky, ale nepodarilo se to. Pomale postupovani mapou.

nezalezi na jmene | 25.02.07 v 17:22

da se to hrat online,ale cez lan{napriklad hamachi} a musite niekoho najst dopredu,povedat mu heslo,dohodnut sa na presnu dobu.....zlozite

jurobezmena | 31.12.06 v 17:39

to sa ani nedá hrať online!

Tom | 09.12.06 v 16:40

Není 95 % trochu přehnaných? Takové hodnocení mívají kvalitní nedávno ještě komerční hry, tahle hra vážně nenabízí nic extra ... prostě průměr.

Manfred | 31.10.06 v 19:06

kdo vi

libik | 04.10.06 v 23:05

Kde je multiplayer-když to normálně pustím, tak se nenabídne a soubory EXE a INK je pouze obyčejná hra nebo editor?!


galerie

Empty Clip Empty Clip Empty Clip

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce