recenze

Dofus

Dofus

A máme tady skvělou lahůdku pro ty, jež milují RPG! Dofus je hra plná magie a kouzel, podivných ras a umění, jež není běžnému smrtelníkovi blízké. Dofus vás zavede až za hranice fantazie a ukáže, že i kreslené RPG mají něco do sebe a umějí mezi sebou tvořit zdatné konkurence.
Hru je třeba nejprve nainstalovat a následně se zaregistrovat na serveru. Registrace je velice jednoduchá, tvůrci po vás nepožadují žádná ctlivá data, zkrátka jen nutné věci proto, abyste mohli vstoupit do jejich kouzelného světa. Jakmile jste s registrací hotovi, ihned můžete začít hrát. Vstoupíte do základního rozhraní Dofus, které vás povede k tvorbě vlastní postavičky. Ovšem, nepočítejte s tím, že byste si mohi vybrat účesy, tváře nebo dokonce zda bude mít postava náušnice či nikoliv. Zde si vybíráte z již předdefinovaných. Všechny jsou krásné, nemusíte se bát. A každá je svým způsobem jiná. Je samozřejmostí, že vybíráte z pohlaví. Ženy i muži jsou od sebe zdařile rozlišení, takže není pochyb, za co hrajete. Dávejte si ovšem pozo na jména. V databázi jsou totiž jednoduchá jména zadaná, a tak není divu, že sem tam na vás vyskočí hláška, že toto jméno už existuje. Mně se osvědčilo dávat jméno a vymyslet si k tomu i příjmení. To už většinou nikdo nemá. Po potvrzení ihned začínáte na první a nejnižší úrovni, tedy Level 1. Zde se učíte ovládat své umění, jež vám bylo dáno do vínku v tom okamžiku, kdy jste se rozhodli, za jakou rasu a povolání chcete hrát. První úkoly jsou v podstatě triviální. Zabít strašáka do zelí či moskyta, to není žádný problém. Využíváte základní kouzla, jež máte umístěny v paletce Spells. Zezačátku budete potkávat spousty nejrůznějších vesnic, kde můžete koupit zbraně, jídlo, zkrátka, na co si vzpomenete. Pak už bude vesniček ubývat a proti vám bude stát stále více nepřátel. Hlavním symbolem hry je šest talismanů - šest dračích vajec, která byla ukradena. Není výjimkou, že potkáte jiné hráče, jimiž se to zde jenom hemží. Co by se dalo tvůrcům vesměs vytknout, je poměrná nepřehlednost a neintuivnost. Člověk musí hru déle hrát, aby pochopil, jak se věci mají. Ale jakmile si zvyknete, pak už vám hraní nečiní žádné potíže. O této hře si můžete také přečíst článek, který je k dispozici také u nás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 15:08

text příspěvku

Roxana_De_Rosefriary | 18.01.10 v 10:44

Ahoj! Jsem tu začátečník...
Tuto hru si asi na Pentiu II nezahraju, že?
Odpovězte mi někdo...
A prosím poraďte jakou podobnou (zajímavou) RPG hru by mi na zastaralém PC(jiný nemám k dispozici!)šlo rozhýbat...!
Děkuji

Da-Pedro | 29.11.09 v 12:57

Smile15 nejsi ty nahodou Andel-cz?

Da-Pedro | 21.11.09 v 16:39

já jsem na serveru Shika,lvl 43 Cra,koukám že tady je většina lidí na Shice :-)

LoL | 07.11.09 v 13:16

cau chce nekdo p2p na mesic? piste 354-089-909

Tomin | 07.08.09 v 13:16

chtěl bych se zeptat jak to bude se serverem rushu do budoucna.povídá se že prý bude jenom pro p2p hráče.a ještě jedna otázka,jaký je maximální limit hráčů na serveru rushu,věčně se tam nemůžu dostat protože je plný server a nemám kreditku,takže se nemůžu předplatit.

Dony | 07.01.09 v 19:13

Ahoj mám tu malé nejasnosti.
Dofus si právě stahuji z hrej.cz a tam je napsáno že to chce 216ran a 800CPU a má to multiplayr a tady máte že to chce 1024ran a je to hra pro jednoho hráče tak co je na tom pravdy a co ne. Pište pls na e-mail

Smile15 | 30.12.08 v 15:08

Limismalla znam

Smile15 | 30.12.08 v 14:59

tahle hra je nejlepsi co sem kdy hral sem na servru shika 60 lvl feca

Limismall | 23.12.08 v 03:32

Pěknej duplikát.

Sám tuto hru hraju na serveru shika (něco kolem lvl 130) ale totálně mě zaskočil, ne-li urazil hlavní jazyk který tady popisujete... Když je to francouzská hra tak asi nebude hlavní jazyk němčina...

Freegame | 27.10.08 v 20:56

Jde skutecne o duplikaci na tomto serveru, u MMO her totiz jedna piseme clanky a druhak je pak recenzujeme. Zde doslo trochu k nedorozumei a obe formy jsou si docela podobne. V jinych pripadech vsak clanek by mel obsahovat nejake tipy navic.. Kazdopadne podle poctu stazeni jsme alespon dali najit lidem tuto skvelou hru.

Bohuzel je to stale napul komercka, zpusobem, jakym je to popsano v clanku..

mirator | 26.10.08 v 22:02

Recenze na tuhle hru tu už fakt je: http://www.freegame.cz/clanek.php?id=359

kowtnaak | 26.10.08 v 09:40

tato hra už jednou recenzována byla...mám to brát tak že teď už je to komplet free hra ?


galerie

Dofus Dofus Dofus Dofus Dofus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce