recenze

Deepfall Dungeon

Deepfall Dungeon

Hrdino, je načase se ponořit do jednoho dungeonu. Pěkně old school záležitost, však to znáš – monstra, poklady, vybavení, pasti a pár překvapení.
Nebudu vám vůbec mazat med kolem úst. Deepfall Dungeon je těžká hra, možná až moc. Než pochopíte pár věcí, párkrát umřete. Jde hlavě o sbírání pokladů, jak jen to jde, stejně tak jde i o lahvičky doplňující manu a životy. Oni totiž ze začátku moc monstra nejsou, až na pasti. Při prvním střetu, pokud nemáte už lepší vybavení, rychle natáhnete bačkory. Takže prozkoumejte občas menší, občas obrovský level a hledejte vchod do dalšího podlaží. Super věcí je obchod mezi levely, kde utrácíte své někdy těžce nabyté peníze. Rozhodně schvaluji pěknou grafiku a jistou propracovanost, která u free her nebývá zvykem. Jestli se tedy nebojíte slušné výzvy, real-time boje, kdy se musíte často ve zlomku vteřiny rozhodnout, a pěkně vypadajícího světa, pak Deepfall Dungeon je tu pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

mimozakon

mimozakon | 05.08.14 v 11:30

paradna rpg, take mame rad...a vyssia obtiaznost? to je ta spravna vyzva

WesP

WesP | 04.02.13 v 21:31

Pravdu máš v tom, že pokud začnu souboj a třeba si odskočím, tak prohraju, protože protivník v daných časových intervalech útočí. A přesně to jsou místa (dostatečně dlouhá), abych provedl svůj tah. Takže souboje jsou na tahy, ale malinko tě čas tlačí, aby ses rozhodl. Takže když zavřu obě oči, tak jistá reál-timost tam je:-)! A třeba v pokročilejší fázích hry bude hrát časový pres mnohem větší roli? V tom případě by se ty souboje mohly klidně převážit na realtimové:-)! Proto bych to - prozatím- raději nechal u ledu. :-D

Twister

Twister | 04.02.13 v 19:44

Jéžiš marjá, co to blábolím, tam jsou taky kola. No nic, jdu si dát obkládek na hlavu. :D

Twister

Twister | 04.02.13 v 19:42

Já měl za to, že jsem schytával rány i v jiných momentech, než po vypršení ukazatele. No nic, jestli je to tak, pak máš pravdu. Možná jsem před tím neměl hrát Brány Skeldalu.

WesP

WesP | 04.02.13 v 17:18

Twister: Nestvůra útočí asi tak jednou za 10 sekund a takový čas máš na svoje rozhodnutí, který zadáš přes menu tabulku. Prostě na jeden tah máš omezený čas, ale pořád je to na tahy. Asi jako šachy, kde taky běží hodiny. A nebo snad jsou ty souboje jako v Dungeon Masterovi, Diablu, Command Conqueru a nebo v Doomu?! Tam jsou souboje v reálném čase:-)))!

Twister

Twister | 03.02.13 v 23:40

WesP: Boje jsou real-time. Máš sice možnost rozhodnutí jaký krok podnikneš, ale čas stále běží. Můžeš udělat maximum, nestvůra zaútočí 10x, neuděláš nic, nestvůra zaútočí 10x. V mé příručce herního nooba to je real-time. :)

WesP

WesP | 03.02.13 v 13:33

"Real-time boje" Kde? :-) Boje jsou na tahy, což mám rád. Akorát mi chybí ve hře save (možná jsem ho přehlédl), protože na jeden zátah 20 pater snad ani projít nejde...


galerie

Deepfall Dungeon Deepfall Dungeon Deepfall Dungeon