recenze

City of Dreams

City of Dreams

Co takhle dát si gamemakerový mix "erpégéčka" se vším možným? Vím, v kombinaci mezi hráči s nepříliš oblíbeným programem to dvakrát lákavě nezní, nicméně vřele doporučuji tento fakt projednou překousnout. Ve finále byste mohli být velmi příjemně překvapeni.
Radical Poesis Games jsou pro uši běžného českého hráče uskupením velice neznámým, po dnešním titulu ale může být všechno jinak. City of Dreams se sice tváří jako prachobyčejné gamemakerové (skoro)RPG, ovšem vyjma tohoto záporu také klade velký význam na příběh, atmosféru snového městečka a další věci v podobném duchu. Hra nabízí několik deístek obrazovek a pár hodin solidní, byť nijak revoluční zábavy.

Ač gameska běží v prachmizerném rozlišení 320x200, podařilo se autorům vykouzlit velmi pozoruhodné scenérie (vesměs temného a depresivního charakteru) a dokázali vdechnout svým lokacím kus života. Hardwarové nároky jsou samozřejmě odpovídající použité technologii - jsou příjemně malé.

Moc dobře vím, kolik lidí výše zmíněné zápory plus screeny kolem recenze odradí. Troufám si ale říct, že by to byla velká chyba něco podobného nevyzkoušet. City of Dreams jsou totiž všechno, jen ne všední a normální hra...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

MarieH

MarieH | 08.09.16 v 00:20

Pěkná hra.

Red | 05.09.06 v 12:05

Podle screenů to vypadá jako bomba, ale hodnocení nějaký malý..jak byly myšleny ty prvky RPGčka? No asi to zkusím


galerie

City of Dreams City of Dreams City of Dreams City of Dreams

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce