recenze

ButaVX

ButaVX

Dnes si můžete zahrát takové prasečí RPGčko. S malým pašíkem zažijete potloukání se po vesnici, plnění zadaných úkolů a také četné souboje. Top všechno za tím účelem, aby v konečném důsledku získalo nazpět svůj fotbalový míč, který padl do nepravých rukou.
Při hraní s míčem náš hrdina vysklil okno. Jenže další Zidane se z tohoto prasátka nestane, když nebude moci trénovat s balónem. Však ono se to nějak napraví.

Vaši cestu započnete v domovské vesnici a jak už to tak u tohoto žánru bývá, takřka každý domeček můžete navštívit a s jeho obyvatelem prohodit pár slov. Mnohdy bezpředmětná konverzace, jindy je zadán úkol. A to už pelášíte zase jinam, abyste tam něco vyzvedli, našli, zprovoznili a tak všelijak podobně. Za branami domova už se objevují první souboje. Zčistajasna před vámi stojí rezavá plechovka, rozbitý mobil, anebo stará černobílá televize bez set - top boxu . S těmito nepřáteli bojujete formou kol, ve kterých volíte z nabízených možností boje. Ztracené životy pak můžete doplnit spánkem doma u maminky.

Hra i přes černobílou grafiku disponuje velkým kouzlem. Příběhové a bojové sekvence jsou veselé, vtipné a svěží. Navíc hra prý má dvě různá ukončení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 15:03

text příspěvku


galerie

ButaVX ButaVX ButaVX ButaVX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce