recenze

Berserker

Berserker

Berserker je zajímavý RPG Dungeon z pohledu první osoby. Dokážete se překousat zákeřnou japonštinou a zahrát si tak zajímavou hru na styl Might & Magic? Jestli si myslíte že ano, tak račte vstoupit.
Takže na ty, kteří se nenechali odradit mírným varováním před japonštinou a chystají se stáhnout tuto hru, čeká velice příjemný herní zážitek. Začnu však zostra, největším mínusem hry, kterým je již zmiňovaná japonština. Totiž, než se dostanete z menu do hry, nebo nedejbože ze hry do menu :), tak to občas trvá dost dlouho. Tím pádem z příběhu moc nepochopíte, teoreticky se však jedná o cestu mladého hrdiny, od jeho uvěznení až po věčnou slávu.

Hra se hraje z pohledu první osoby, podobně jako Might & Magic nebo některá z her série The Elder Scrolls. Sbírate zbraně, kouzlíte, vylepšujete si statistiky. Gameska se hraje docela příjemně, tedy z popisu věcí a rozhovorů mít moc nebudete, ale to není až taková tragédie. Grafika je taktéž velice hezká, stejně jako hudba.

Berserker můžu doporučit fanouškům zmiňovaných her a akčněji laděných RPG dungeonů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

zlokop

zlokop | 21.06.15 v 18:36

Super hra ale nadabovaná by byla lepší

eQui | 15.02.07 v 23:30

Radši se nejprve nauč ovládat svůj internetový prohlížeč, ať ti neposílá příspěvek třikrát, a pak se můžeš zapojit do diskuse :)

Triple T | 15.02.07 v 21:25

šebestová: Neznám jediného překladatele, který překládá freewarové hry z japonštiny do češtiny. Pochybuju, že kdokoli z účastníků této diskuze "na to má".
No a jestli ti jde jenom o freewarový singleplayerový dungeon v češtině, vždycky je tu Cardhalia.

Marian | 15.02.07 v 20:41

Máš možnost ukázat nám, jak jsi dobrý (-á). Ujmi se toho a uvidíme, jak moc to s RPG hrami myslíš vážně! Opravdu mám rád človíčky, kteří mají velká ramena a přitom se ani nepodepíší pod svůj názor...

šebestová | 15.02.07 v 20:33

To nejste nidko schopní udělat čestiny do těhle free RPGček.
Ten kdo neumí dobře ztratí plno času a někdo si nezahraje nic, protože RPG česky zdarma nefrčí.
Místo toho plácání kolem radši něco přeložte!
Nebo na to nemáte?!

šebestová | 15.02.07 v 20:33

To nejste nidko schopní udělat čestiny do těhle free RPGček.
Ten kdo neumí dobře ztratí plno času a někdo si nezahraje nic, protože RPG česky zdarma nefrčí.
Místo toho plácání kolem radši něco přeložte!
Nebo na to nemáte?!

šebestová | 15.02.07 v 20:33

To nejste nidko schopní udělat čestiny do těhle free RPGček.
Ten kdo neumí dobře ztratí plno času a někdo si nezahraje nic, protože RPG česky zdarma nefrčí.
Místo toho plácání kolem radši něco přeložte!
Nebo na to nemáte?!

Unknown-face | 22.10.06 v 21:54

ok,ohledně mého názoru k Nášupu,u bojovky Ever Nights jsem řek,že to není nejlepší,a tys pak odvětil hodně dlouhým textem(si to přečti,je to legrace)a od té doby jsem měl strach,že mě nemáš nejradši.Ale už je všechno v pohodě,z mé strany též pohoda,a možná dojedeme až za okraj:)

Marian | 17.10.06 v 13:58

V pohodě. Nevím, kde jsi vzal to ošklivé slovo "nenávist", to je mi cizí. Neomlouvej se, vůbec to nebylo myšleno zle, jen jsem chtěl dát Valorovi příměr, že se to za hoďku dá opravdu dohrát. Nebylo v tom nic osobního - a pokud jde o nějaký komentář k Nášupu, pak už si fakt nevzpomínám, o co šlo. Takže z mé strany pohoda a jedeme dál :-)

Anteater | 17.10.06 v 13:19

Nechcete to přeložit???:-)))

Unknown-face | 07.10.06 v 19:14

Doufám,že ke mě nechováš nějaký druh nenávisti,Mariane,poněvadž věta:dohrál jsi to za hoďku jako kolega Unknown-face zní jako by to bylo nemožné,a jako bych já byl strašný lhář.Jestli narážíš na můj komentář k Nášupu,tak se ti ještě jednou omlouvám,musím přiznat,že to byl unáhlený projev,ale už se to stalo,takže to nezměním.Jinak je hra fakt dobrá,a vzala mě natolik,že jsem ji dohrál opravdu za cca.hodinu.

Legi | 05.10.06 v 18:48

Parit

Valor | 04.10.06 v 11:04

Rad bych hru dohral ale bohuze se mi, nevim proc, velmi seka, zvlaste pri vymene veci v inventari mi vzdy zatuhne. Ze zacatku to slo i ten druhy mec jsem si mohl nasadit, ale pak to proste zacne zasekavat a nelze s tim nic delat. Tak jsem to zkousel hrat bez vybaveni, ale jak vam asi muze byt jasne prezil jsem maximmalne nasledujucich 20 min a to hlavne diky bozske pomoci Load-Save :-).

Marian | 04.10.06 v 09:24

Ruku na srdce, asi máš částečně pravdu Valore. Andrej se určitě nad tvou kritikou zamyslí a poučí se... Btw.dohrál jsi to za hoďku jako kolega Unknown-face?

Valor | 03.10.06 v 21:23

Jenom by me zajimalo jak moc recenzent tuto hru hral? Ruku na srdce screeny jsou z prvich trech minut hry a na vsech screenech neni ani videt bar natazeni zbrane ktery se automaticky objevi po dani zbrane do ruky. Nevim, ale mam pocit ze autor nevenoval tomu dilu tolik co mohl.

Unknown-face | 03.10.06 v 20:38

Výborná hra,ale je bohužel krátká(dohrál jsem ji asi za hodinu),a škoda prostředí,které se omezuje na chodby a místnosti.Následně nepřátelé,kteří se objevují pořád,a jakmile jednoho zabijete,objeví se další.Hra má úžasnou hratelnost,jen škoda že nebojujete taky v exteriérech,a že hra vyhlíží jako pokus o diablo ve 3D.

Valor | 03.10.06 v 13:15

No ale kdyz hra dostane 90% tak by me zajimalo proc se tak stalo. Pribeh a dejovou linii to vlastne pro nas nema, Hratelnost sice muze byt uzasna, ale kdyz jsem se o ni nic vlastne nedozvedel tak asi nebyla na tolik super aby zaujala i autora. Takovadle recenze me urcite nenavnadi k tomu abych si hru stahnul a zkusil a to i kdyz dostala 90%. Ja proste ocekavam vic abych se doszvedel co to vlastne stahuju. Jinak zkusim a uvidim.

DaveCZ | 03.10.06 v 11:38

artman> každopádně :)

Twister | 03.10.06 v 09:56

Njn stane se

artman | 03.10.06 v 09:07

Ja bych to zase tak uplne blede nevidel, ne kazdemu se vzdycky text podari na 100% a nekdy se to holt stane. Pro daneho autora je ale urcite prinos, kdyz mu udelate hodnoceni jeho prace v diskuzi, muze se alespon nad tim zamyslet a do budoucna zkusit polepsit..

Petr | 03.10.06 v 08:44

Mizerná recenze i screenshoty, není tam vidět ani jedno monstrum.

DaveCZ | 03.10.06 v 01:53

Přidávám se k Valorovi, úroveň recenze opravdu nic moc.

Valor | 03.10.06 v 00:25

Nevim, ale dle meho nazoru byla tato recenze velmi skoupa. Vlastne jsem se nedozvedel nic, co bych nepochopil ze screenshotu.
V recenzi je hromada obecne kase a hlavni chod mi jaksi chybi. Njn co se da delat.Mozna by stalo za to pridat nejakou hodnotici polozku ke kazde recenzi, treba od 1 do 5 aby recenzent vedel jak na tom jeho recenze byla jestli byla dostacujici, vystizna atd.

Btw.: opravdu zvecte prosim to okynko na komentare, aspon do delky tak na dvojnasobek :-), dalo by se pak lip psat ;-)


galerie

Berserker Berserker Berserker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce