recenze

Ainevoltas 2

Ainevoltas 2

Jedenáct let po smrti Azazela z prvního dílu, se vracíte na místo činu s novým posláním. Zdejší hrad podlehl invazi monster, která své počínání jistě nemají ze své hlavy. Kromě násilného odstěhování nezvaných návštěvníků musíte také zjistit, kdo je za těmito manévry tentokrát.
Další herní počin od vývojářů ze SilverNovy nás opět velmi dobře pobaví a odvede na místa plná boje, nebezpečí a tajných chodeb.

Jako správný hrdina se nezaleknete ničeho, a tak se (zvesela) vydáváte do útrob hradu. Hra je dělaná ve stylu RPG „šmrncnutá“ kapkou skákání. Boj je podstatou všeho. Při brázdění různých místností hradu narazíte na spoustu příšerek, zvířátek a lidiček v brnění, která vás budou chtít zabít. V duchu pudu sebezáchovy je rozsekáte dřív, než se s mečem vůbec rozmáchnou. Za jejich likvidaci získáváte zkušenosti a za zkušenosti body. Ty využijete ve zlepšování své osoby v kvalitě boje, skoku, či rychlosti uzdravování. Komplex, v němž se vyskytujete, obsahuje mnoho skrytých tajemství. Dokážete najít alespoň některé z nich? Jestliže nebudete vždy věřit výstražným cedulkám, můžete mít úspěch :-).

Není na co čekat. Toto dílko je opravdu zdařilé a dokáže zabavit na dlouhou dobu. Přijemná je rovněž zvuková stránka hry. Jediným mínusem se tak jeví menší velikost herní obrazovky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Rebel | 09.05.09 v 00:25

Sice v malém window mode, ale byla to skvělá pařba. Doporučuju :)

Nicolas Lucas | 06.04.09 v 15:02

zdravim. Velikost obrazovky se da zvetsit cisly 1-4 na pismeny. Vyzkousejte. Tim padem nema hra zadne minus.:D Ne je to skvela hra a jeste ted v ni nachazim ruzne nove veci.

kowtnaak | 03.11.08 v 11:51

jo fajn hra..je to akorát trochu kratší než bych čekal ale i tak doporučuju

Rebel | 16.03.08 v 14:42

už se podařilo... :-)

Rebel | 16.03.08 v 14:40

nejde mi to stahnout, vždy jen část a poškozeny archiv. Možná to bude chyba u mě.


galerie

Ainevoltas 2 Ainevoltas 2 Ainevoltas 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce