recenze

A day in the life of Bob

A day in the life of Bob

Najít člověka, který by nechtěl mít v kapse nějakou tu sumičku peněz, to je v dnešní době problém. Inu peníze se musejí vydělávat prací, nebo získávat při hazardních hrách. Toto všechno a mnohem více je možné uskutečňovat v této gamesce.
Ráno se probudit, dát si snídani, jít do školy, při cestě ze školy jít koupit půlku chleba a doma se zase učit. V pátek vyrazit pařit a v sobotu…odpočívat.

Hra má být jakýmsi simulátorem života běžného člověka, jež si za svůj životní cíl zvolil být bohatší než Bill Gates poněkud mnohem pohodlnějším způsobem. A tak se ocitáte v malém městečku se všemi základními službami, abyste mohli dosáhnou svého cíle. Krom nechutného zbohatnutí musíte také udržovat Boba naživu. K tomu slouží samoobsluha a rychlé občerstvení. Dále se můžete vzdělávat ve škole, chodit do posilovny, což jsou atributy potřebné k zisku stále lepší práce. Peníze pak uložíte v bance, anebo zajdete do kasina. Ve hře je však mnohem více lokací, které si musíte zasloužit a k nimž vám dopomohou i spoluobčané.

Hra skrývá navíc také spoustu bonusů a příjemných prvků, které toto dílko náležitě dokreslují. Velmi pozitivní záležitost.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 10.11.17 v 15:01

text příspěvku

PavelH

PavelH | 02.12.16 v 23:20

Zajímavá hra.

hajzlos

hajzlos | 29.07.15 v 21:35

hudba nic moc


galerie

A day in the life of Bob A day in the life of Bob A day in the life of Bob

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce