recenze

A Day After

A Day After

Zajímá vás, co se stane „den poté“? V tom případě neváhejte a vyzkoušejte následující počin. Neříkáme, že u něj strávíte hodiny, ale i to málo, co vám tento kousek může nabídnout, minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí!
Za zkoušku to stojí z toho důvodu, že se jedná o RPG gamesu. Není sice špičkové kvality a není ani nějak rozsáhlá. Srovnání s takovým Čertem nebo Cardhalií tedy pro dnešek raději vynecháme, protože ty patří ve svém žánru mezi úplnou špičku a A Day After se bohužel s nimi rovnat nemůže.

Ze všeho nejdříve mi do oka padl příběh, proto bych o něm rád řekl pár slov. Vše se odehrává v jednom malém městečku, kde se začínají objevovat opravdu nepěkné situace. Místní lidé nějakým záhadným způsobem zmutovali a prakticky na každém kroku vylézají ze svých útočišť, snažíce se zaútočit na vás – jedinou osobu, která to všechno přežila ve zdraví a hodlá všemu přijít na kloub. Cesta k cíli ale nebude vůbec složitá. Stačí důkladně projít město, posbírat několik užitečných předmětů a vychutnávat si zasloužený konec. Mnohem více než na náplň, jsem se tedy zaměřil na RPG prvky. Za úspěšné zabíjení oponentů budete získávat zkušenosti, které vám po sesbíraní určitého počtu přidají další úroveň. V tento moment dostanete i příděl bodů, který můžete rozdělit do několika atributů a postupně si vylepšit postavu.

Co se týče technického zpracování, tak zde se autoři moc nevytáhli. Slabá grafika ještě překousnout lze, ale hodně zamrzí slabá hratelnost. Prakticky na každém kroku se budete o něco zasekávat, apod. O pohodě si můžete nechat jen zdát. V závěrečném hodnocení jsem ale nad tímhle přimhouřil oči, protože A Day After byl původně určen do rychlosoutěže a tak autoři nemohli všechny aspekty vypilovat úplně do detailů .

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 21.02.15 v 09:29

mutantů mám kolem sebe dost, takže s chutí do toho


galerie

A Day After A Day After A Day After A Day After A Day After