recenze

YOOLines

YOOLines

Máme tady další zajímavou hru, která jako by byla jednoduchost sama. Procvičte si své logické myšlení a překonejte sami sebe. Díky příjemnému uživatelskému prostředí a motivující obtížnosti se vám to určitě podaří!
Logických her najdeme v dnešní době nespočet, ale málokterá klade důraz na jednoduchost a příjemné uživatelské prostředí. Pokud alespoň některé jmenované nároky dílko splňuje, může čekat úspěch. Podobně se to podařilo autorům dnešní hry, která sice nepřináší nic nového, ale všichni vlastně chtějí to samé, akorát v netradičním kabátu.

Tento titul se inspiroval principem Rubikovy kostky, jako spousty dalších her, a jde jen o takové přeskládání hracích kamenů (v našem případě kuliček). Na pravé straně máte vždy vzor a na levé jsou kuličky různě pomíchané. Ta, která je označena křížkem, může být vyměněna s kuličkou jiné barvy, a aby to nebylo tak jednoduché, přesouvat můžete pouze po diagonálách, čili šikmo. Manipuluje se pouze se stejnými barvami. Možná to takhle zní složitě, ale princip každý brzy pochopí. Celý návod a princip je možno zobrazit i v nastavení celé hry. Celé toto přeskupování člověk ovládá pouhým kliknutím myši. Prostředí působí docela příjemně, i když může po chvilce omrzet. Na začátků na vás čeká prvních pár velice jednoduchých úrovní, ale postupem času se obtížnost přirozeně zvyšuje.

Jestli si rádi zahrajete něco jednoduchého, ale chcete přitom zapojit i svůj mozek, potom by vás tato hra mohla na chvilku pobavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce