recenze

Yet Another Laser Game

Yet Another Laser Game

Yet Another Laser Game. I přesto, že je název hry poněkud delší, než jsme zvyklí, zapamatujeme si ho nazpaměť velmi brzy a to na velmi dlouho. Setkáte se s perfektně zpracovanou logickou hrou, která se vyznačuje především originálním nápadem. Nyní budeme střílet z laserových děl a hrát si se zrcadly.
A nejen se zrcadly, ale také s laserovými měniči, speciálními rozbočovacími hranoly, přenašeči energie a podobnými nástroji z oblasti optiky. Uvažoval jsem, co bych hře vytknul. Nejprve mě napadlo, že je zde málo připravených levelů. Ovšem je zde pěkný editor, a tak pokud máme trošku fantazie, tento problém přestává být problémem. Dále jsem uvažoval, jestli není ve hře málo nástrojů na modifikaci laseru. Ať už směru, nebo toku energie, popřípadě barvy. Dospěl jsem k závěru, že není. Nástroje jsou rozmanité a plně dostačují potřebám hry.

Účelem je pomocí zrcadel nasměrovat barevný laser do odpovídajícího terče. V prvních kolech stačí použít pár zrcadel a je to. Spíše se učíte, jak předměty používat a osvojujete si principy hry. Ovšem složitější situace v pokročilejších kolech vás nutí používat složitější nástroje. A také vás nutí více používat mozek. Může vás těšit jeden fakt. Každé kolo jde udělat. Ovšem pokud ve 12 hodin večer stále nevíte, jak lasery nasměrovat, neutěší vás vůbec nic.

Ve hře hraje pěkná hudba, která se hodí k tématu. Yet Another Laser Game je další povedenou logickou hrou. Zbývá už jen dokončit všechna připravená kola a zkusit pro někoho, nebo i sami pro sebe nachystat množství dalších. Přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Yet Another Laser Game Yet Another Laser Game Yet Another Laser Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce