recenze

Xonix32

Xonix32

Tak se podívejme, jak se dá dotáhnout k dokonalosti úplně jednoduchý námět. Xonix32 je geniálním příkladem něčeho nového a zajímavého.
Princip hry nepochybně všichni znáte. V roli neznámého bodu se snažíte zabrat co možná největší část plochy. Toho samozřejmě docílíte tím, že hrdinně proniknete přímo mezi nepřátelské body a doslova jim urvete kus jejich prostoru.

Je samozřejmé že pokud se s nějakým z ostatních objektů srazíte nebo pokud vám přetnou rudou čáru ještě před obsazením území, ztrácíte život. Potud zřejmě nic nového pod Sluncem. Legrace ovšem začíná, když zjistíte, že mimo obsazovanou zónu vlastně vůbec nejste v bezpečí. Ne všichni nepřátelé jsou totiž omezeni hranicemi svého prostoru. To jsem si uvědomil samozřejmě až poté, kdy mně za předtím nejasných okolností ubyl život. Postupem času se škála nepřátel rozroste o další povedené kousky (dlouhá přímka, která vás sice nezabíjí, ale ubírá těžce vydobyté území), takže se nudit v žádném případě nebudete.

Pokud k tomu všemu ještě přidáte časový limit, máte před sebou hru, která slibuje docela slušnou hratelnost a zábavu. Ačkoli je patrné už na první pohled, že grafika za moc nestojí, nenechejte se tím odradit. Celkovému dojmu ze hry to nijak vážně neubírá a zbytečně byste si zužovali výběr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce