recenze

XIQ

XIQ

Máte dneska chuť zahrát si nějakou logickou hru, u které se nebudete nudit? Mám pro vás řešení a to XIQ. I když podle screenů se může zdát, že se jedná o béčkovou hru, zdání klame.
Kdybychom vám dali 72 hodin, dokázali byste v týmu vytvořit od základu (kompletně, bez ničeho) dobrou hru? Shawn McGrath to zvládl a dokonce celou soutěž vyhrál. My se na ten jeho vítězný kousek podíváme trochu blíž.

Po startu vás na první chvíli ťukne do očí menu. Grafika opravdu není nejsilnější stránkou, jelikož by zabrala nejspíš nejvíce času. Je tu zde, ale nastavení, kde si můžete zvolit např. rozlišení obrazovky. Vaším úkolem je klávesami aswd spojovat trojúhelníky do čtverců, přičemž rychle zmizí a vám nabude skóre. Abyste to neměli tak lehké, trojúhelníky se pohybují opravdu rychle a proto to není vůbec snadné.

Někdo by mohl namítnout, co byste chtěli za 3 dny? Tato gameska, ale rozhodně má právo na to, ucházet se o přední příčky stahovatelnosti s ostatními logickými hříčkami. Ať už hratelností nebo hudbou.

stáhnout hru
Jaden

autor
/ Jaden

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

XIQ XIQ XIQ

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce