recenze

Wuchtel 2

Wuchtel 2

Originálních logických her se dnes už moc nenajde a výjimku bohužel netvoří ani dnes recenzovaná hříčka Wuchtel 2. Nejde sice o vyloženou kopii, ale nekoná se prostě žádný zázrak. To ovšem neznamená, že hra nemá co nabídnout...
Princip je vskutku jednoduchý. Hráč dostane pod palec kuličku, s níž musí pohybovat tak, aby zbavil danou lokaci všech barevných čtverečků. Jednoduchý úkol se však rázem změní v nervy drásající boj, který si ukousne pěkných pár hodin z vašeho času. Wuchtel 2 se totiž může pochlubit neuvěřitelně návykovou hratelností. Pomaloučku, polehoučku, nenápadně – nakonec vás ale hra dostane a ze svých pařátů pěkně dlouho nepustí.

Ze začátku vás nebude při hraní nic limitovat. První level zvládnete levou zadní a ještě si u toho stihnete přečíst knížku. S neustále se zvyšujícím číslem levelu se ale můžete těšit také na rostoucí obtížnost, respektive lišící se barvy čtverečků, které musíte likvidovat. Vy totiž můžete odstranit pouze útvary té barvy, jakou má vaše kulička. Marně tak budete s modrou bušit do červené... Tento nenápadný prvek vás nejednou zvedne ze židle. Obtížnost díky němu vystoupá do nebeských výšin, na druhou stranu musíme přiznat, že bez něj by byl Wuchtel 2 jen poloviční.

Audiovizuální zpracování hře také nedělá ostudu. Grafika je sice primitivní, bohatě však postačuje. Hudba už na tom tak dobře není, naštěstí ale nejde o vyložený propadák. Vzato kolem a kolem je Wuchtel 2 nadmíru povedený titul. Nepřekvapí, ale potěší. Směle do toho, nebudete litovat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Lukas | 14.11.05 v 17:02

Je tady někdo kdo udělal level 33 a má heslo do 34.levelu???

Lukas | 12.11.05 v 18:14

Je to výborná hra, až na ten jazyk teda...některý kola jsou těžší, zatím jsem ve 14.kole a myslím že se to ještě dá! :)

Romča | 31.10.05 v 14:36

Tak už je to v pohodě. 14. kolo.

Romča | 31.10.05 v 11:02

Bezva, ale dostala jsem se zatím jen do desítky - heslo senkel. Nemá někdo hesla do dalších kol? Tohle zatím nezvládám, díky.


galerie

Wuchtel 2 Wuchtel 2 Wuchtel 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce