recenze

Writer’s Block

Writer’s Block

Známá kostka, kterou musíte seřadit podle barev, už vyšla z módy. Teď už frčí anglická slůvka ve všech možných podobách. Zde máte jedinečnou příležitost si vyzkoušet své znalosti z tohoto jazyka. Určitě není určeno jen pro malinké, ale i pro veliké.
Jakmile začnete, stojí před vámi krásná kostka, kterou vidíte ze tří stran, samozřejmě má čtyři strany, ale ta jedna je schovaná :). Jedna strana kostky je v rozměrech tři krát tři s tím, že v každém políčku je umístěno jedno písmenko a vy musíte tato písmenka pomocí nejrůznějších otáčení poskládat do třípísmenkových slov. Platí, i když poskládáte například člen a dvoupísmenkové slovo. To, že je slovo správně a vy můžete potvrdit, poznáte podle barvy v dolní části, která je zelená. Bohužel jste časově omezeni a zvládnout všechna slůvka, která kostka obsahuje, by zvládl snad jen rodilý angličan a nebo učitel angličtiny. Nicméně i takhle je to pěkný trénink a snadno se u něj odreagujete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

PavelH

PavelH | 09.05.20 v 08:58

Dobrá hra

Mečislav Kozel | 23.05.08 v 00:29

Drobnost první: velikost archívu je 8 MB, nikoli 4.
Drobnost druhá: čtyři stěny má čtyřstěn, kostka (=krychle) jich má překvapivě šest. Důkazem budiž třeba hrací kostka, která má stěny (nikoliv strany) očíslované.
Tak to jen tak, pro přesnost, přeji hezký den:-)


galerie

Writer’s Block Writer’s Block Writer’s Block

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce