recenze

Word Sharp

Word Sharp

Logické hry s písmenky jsou už dlouhou dobu zárukou zábavy a kreativního namáhání mozkových závitů. Nejedná se však o nějakou variantu slovního fotbálku. Dnešní hra Word Sharp svou podstatou připomíná spíše Scrabble…
Hrou se budete buďto skvěle bavit, nebo si vás vůbec nezíská. Vše záleží jen na tom, jak bohatou máte slovní zásobu v anglickém jazyce.

Tak a jde se hrát. V hlavní nabídce si můžete nastavit určitou barevnost hrací plochy, kostiček s písmenky, pozadí a tak dále, abyste nedostali třeba epileptický záchvat. Po startu se před vás snesou hromádky písmen a spustí se časový limit. Krizovou situaci, kdy absolutně netušíte co dělat, vyřeší jeden pohled do horní části obrazovky. Tam máte určité nadřazené téma, kam by měla nově stvořená slova spadat. A to je právě váš úkol. Z dostupných znaků klikáním „napsat“ různě dlouhá slovíčka. Jestliže jsou korektně poskládaná, zmizí a bodíky se přemístí na vaše konto. Témat je velké množství, a tak se setkáte například s názvy čokoládových tyčinek, hokejem a přesmyčkami s písmen jednoho slova.

Hra má tři stupně obtížnosti, které se projevují tím, kolik slov musíte v každém kole vytvořit. Témata se samozřejmě opakují, ale myslím, si, jejich množství vám na nějakou dobu rozhodně vystačí. Důležitým předpokladem je znalost angličtiny. A čím lépe tento jazyk zvládáte, tím lépe pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Word Sharp Word Sharp Word Sharp

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce