recenze

WinterMine

WinterMine

Klasické hledání min je tak známé, že jej netřeba ani představovat. Když se k tomu však přidají Vánoce, dostávají naše miny zcela nový rozměr. Poslechněte si zvuk rolniček a zahrajte si miny v novém hávu, zahalené do kouzla nejkrásnějších svátků v roce.
Miny jsou velmi jednoduché, ale rozhodně to vyžaduje trochu cviku a štěstí. Tak tedy: klikáním na hrací pole se vám odkryjí jednotlivé části, které jsou buďto prázdné nebo se v nich vyskytují čísla. Čísla symbolizují, kolik min se v blízkosti nachází. Jakmile tušíte, že by v daném místě mohla být, ihned jej označte. To se dělá pravým tlačítkem myši. Pokud však kliknete na políčko a mina tam skutečně je, prohráváte celou hru a začínáte znova, ovšem s jiným rozmístěním. Tohle zpracování má stejně jako původní verze hned tři módy – začátečník, pokročilý a expert. Tyto módy se liší jak v počtu min, tak i ve velikosti hracího pole. Hra je pěkně ozvučená a rozhodně podporuje vánoční atmosféru. Chcete-li ji cítit i v případě, že si zrovna hrajete u počítače.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

PavelH

PavelH | 04.10.16 v 07:38

Pěkná hra.

Kacirek_Donald | 16.12.09 v 10:43

jarmilag: Dobrý den. Děkujeme za upozornění. Jak již sama vidíte, všechno je i díky Vám v pořádku. Chybka byla u nás, nikoli s PC :).
Na shledanou a spoustu přijemného hraní u nás :).

jarmilag | 16.12.09 v 08:51

ještě honem dopisuji, teď jsem to zkoušela a vše funguje, tak děkuji , zdravím všehny na stránkách

jarmilag | 16.12.09 v 08:41

mám xp profesiona. verze 2002, zkoušela jsem to přes internet explorer a přes mozillu firefox, ale nejde to. Přišla jsem ale na řešení, které je komplikované, ale funguje: přepla jsem nahoře do angličtiny, tam fregame záložka funguje jak má, po nakliknutí to hry jsem přepla na češtinu a bylo to ok, ovšem při cestě zpět na výběr v češtině to opět nefunguje, musím znovu liknout na angličtinu a zase vše znovu dokola.

MUDr. Mstibor Háborů | 15.12.09 v 21:08

Jarmilo, teď ještě napiš, jaký operační systém máš a jaký prohlížeč používáš + číslo verze. Pak MOŽNÁ půjde odpovědět...

jarmilag | 15.12.09 v 08:48

Dobrý den, nemohu najít nějakou emailovou adresu, kde bych se dotázala na problém s těmito stránkami. Kdyžt jsem zde poprvé nahlédla, fungovalo mi menu zleva, při dalším přihlášení se v záložce freegame objeví jen úvodní stránka, když nakliknu zleva třeba na logické nebo dám hledat nějakou hru, tak se mi nic neobjeví, tedy objeví se mi nápis logické nebo vybraná hra, tj. její nápís, ale jinak nic. Při stejném kliknutí za záložce java her či flash to funguje. Je zde nějaká chyba nebo dělám něco špatně? Moc děkuji za rady


galerie

WinterMine WinterMine WinterMine

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce