recenze

Wind and Water: Puzzle Battles

Wind and Water: Puzzle Battles

Příběh této malé holčičky je přímo epický. Projít celým světem a poradit si s výzvami ve stylu match-3 her zabere 30 a více hodin. Jestli nemáte problémy s drobným písmem, stane se pro vás Wind and Water: Puzzle Battles hrou na týdny.
Přiznám se, že jsem ani příběh hry moc nesledoval, zajímaly mě spíše úkoly a světy, které můžete navštívit na své cestě. Každý level před vás položí desku se čtyřmi elementy rozdělené do mnoha cihliček a vy je musíte přemístit tak, abyste vytvořili skupinky stejného druhu. K tomu vám slouží speciální pole, do kterého se vlezou 4 kusy. Ovládání není až tak jednoduché, můžete sice používat myš, ale někdy je zase třeba využít šipek a A, S tlačítek. Úkoly pro další postup se vesměs dělí na nahraj určité body, zbav se tolika a tolika cihliček, udělej tolik komb. Celé vám to dá více a více zabrat i s použitím bonusových předmětů, které se dají po cestě nakoupit. Tím ale Wind and Water: Puzzle Battles nekončí, je tu ještě multiplayer, další single hraní a mnoho módů.
Vyjmenovat všechno co tahle hra má, by zabralo hodně dlouho, díky různorodosti, určité roztomilosti a neskutečné délce (přitom nenudí), si můžete užít match-3 řádění na plné obrátky. Je tu ale jedna vada na kráse. Hra jede v malinkatém rozlišení 320xněco, občas je tedy potřeba lupa, doslova. Pokud vám tohle ale nebude dělat problémy, máte vystaráno.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

IceSoft

IceSoft | 04.10.16 v 08:04

Dobrá hra.

Iveta111

Iveta111 | 31.08.16 v 11:42

Krásná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.08.16 v 12:55

že by něco na způsob tetrisu trochu jinak


galerie

Wind and Water: Puzzle Battles Wind and Water: Puzzle Battles Wind and Water: Puzzle Battles Wind and Water: Puzzle Battles Wind and Water: Puzzle Battles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce