recenze

Wild Wild Web

Wild Wild Web

A máme tady další chuťovku, (po dobu pouhých pár dní) vyvíjenou pod záštitnou Experimental Gameplay, který nám sice nabídnul spousty nádherných úletů, ale i několik nešťastných přešlapů vedle. A dnešní hra? Nejlépe uděláte, když posoudíte sami.
S čím se tedy pan nezávislý vývojář Kari Kuvaja pochlubí dnes?

Dostanete k dispozici pavučinu, která je pospojována nodami v různých barvách, přičemž vaším cílem je samozřejmě onu pavučinku rozplést. Ne vše je samozřejmě tak jednoduché, jak to zní a i vy se budete muset podřídit věcem, jako je například momentální barva "děla" ve spodní části obrazovky, která by měla korespondovat s barvou nody, jenž se chystáte shodit. Tak je to (bohužel) každou vteřinku, každý level. Graficky hra nijak nepřekvapí, ale ani nezklame, naopak na mě působila takovým zvláštním kontrastem a na obrazovce je narozdíl od jiných pseudoorginálních šíleností pěkný pořádek.

Setčteno / podtrženo jde tentokrát o klasický vzorek toho, co na Experimental Gameplay můžete nejčastěji najít: originální a chytlavou hru s krátkodobým efektem... Velmi krátkodobým. I tak mi ale zřejmě nezbývá nic jiného, než zhodnotit hru kladně... Nebo byste zde radši dostali do rukou další otravou vesmírnou střílečku?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Wild Wild Web Wild Wild Web