recenze

Wild West Wendy

Wild West Wendy

Divoký západ to jsou četné přestřelky, bandité, ale také salón, kde se občas dá sehnat něco (dobrého) k pití. Jak to vypadá v podniku za plného chodu se spoustou žíznivých zákazníku, kteří by jenom pili a stříleli po sobě? To zjistíte velice brzy na vlastní kůži.
Jako každý týden, jako každý den naše hrdinka vstává a jen co otevře, už se dveře se zákazníky netrhnou.

Ovládáte mladou sympatickou servírku, která ke splnění svého snu musí projít řadou levelů, které obnášejí pěknou honičku od stolu ke stolu s nápoji v ruce. Klikáním na jednotlivé stolečky obsloužíte hosty. Další lahve si berete také na příslušném místě, a tak máte stále co dělat. Tempo hry totiž každou úroveň roste a vniká docela svižná klikačka. Obyvatelé se čas od času nepohodnou ve svých názorech, proto musíte včas zasáhnout zbraní, aby byl zase klid. Jednoduchý princip hry brzy dostanete do krve a navíc jednotlivé akce můžete jakoby naťukat dopředu. Nemusíte tedy čekat, než servírka dojde na místo A, ale můžete zadat příkazy více dopředu. A peníze? Toť to, co vás pošle do dalšího kola.

Po čase se dostavuje určitý pocit stereotypu, neboť v určité fázi hry se už nic moc nového neděje. Hezkou složkou humoru jsou i novinové titulky po každém kole, které si smíte přečíst a na nichž sledujete váš postup.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Wild West Wendy Wild West Wendy Wild West Wendy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce