recenze

Vogue Tales

Vogue Tales

Pojďte se se mnou podívat do pohádky, kde vám ušijí šaty na počkání a ještě vás rozveselí milým úsměvem. Tahle hříčka vás zaručeně pobaví svým pohádkovým vzhledem, jednoduchostí a krásnou grafikou. Vyzkoušejte si roli švadlenky. Ani ony to nemají jednoduché.
Na začátku vyrábíte pouzte troje šaty - dvoje dámksé – jedny s krajkou, druhé bez a jedno sako. V průběhu hry si musíte na větší vybavení vašeho krejčovství vydělat. Zákazníci přicházejí a vaším cílem je jejich spokojenost. Proto nesmíte ztrácet ani vteřinku. Snažte se spojit více činností najednou. Kupříkladu jde–li švadlenka pro vzor a mezitím už jsou nějaké ze šatů hotovy, rychle je odneste klientovi. U každého zákazníka se objevují srdíčka. Nesmíte dopustit, aby zmizela úplně. Protože to by naštvaný zákazník odešel, což by vás připravilo o peníze. Jakmile level skončí, uvidíte, kolik jste si již vydělali a kolik můžete utratit za vybavení. Nedejte se mýlit, že je takový květináč s kytkami zbytečný. Přidává totiž nad zákazníky srdíčka. Slvělá hra pro malé i pro velké. Neobyčejně návyková. A velmi pěkně ztvárněná. Naše švadlenka putuje po mapě, přibývají zákazníci, z nichž každý má svou osobitou vlastnost. Tak je nenechte čekat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.02.17 v 16:19

modní butik

Jenny | 16.03.09 v 06:52

Tahle skvělá hra vás nenechá hrát, pokud nenainstalujete jakýsi toolbar do FF + IE a pokud si nenastavíte jejich stránku (mimochodem zavirovanou) jako domovskou. Pěkné.

okolinka | 04.03.09 v 12:06

hra dobrá, ale v 12 levelu to hodí chybu a je konec


galerie

Vogue Tales Vogue Tales Vogue Tales Vogue Tales Vogue Tales