recenze

Tripline

Tripline

Co takhle trochu potrápit své mozkové závity? Přinášíme logickou gamesku slušné kvality, která vyniká zejména zajímavým zpracováním a skvělým nápadem. Vyzkoušejte ji i vy a dokažte, že na to máte!
Tripline je logickou prvotinou dobře známého autora Konjaka, jenž se proslavil výtečnou arkádou Noitu Love and the Army of Grinning Darns a v poslední době nás potěšil také vydaným soundtrackem k této skákačce. Dnes nás však čeká úplně něco jiného.

Na ohraničené herní ploše se objeví spousta různých symbolů na čtverečkovaném papíru. Pozornější čtenář si hned všimne, že jsou rozděleny většinou po třech blízko vedle sebe. Co s nimi? Ano, pomocí šipek jimi projet po lince a spojit je. Jakmile vždy po třech za sebou pospojujete všechny v každém levelu, můžete postoupit dále. Tvoříte však jakéhosi hada, kterého nelze překřížit, takže je nutno si cestu pěkně naplánovat. Různých levelů je celkem třicet. Pro někoho možná málo, pro jiného zase hodně. Do budoucna třeba nějaké ještě přibudou, ale i v základní sadě je jich dost k potrápení sebe sama.

Vše je zabaleno do slušivého grafického kabátku tvořeného črtami obyčejnou tužkou se sympatickými zvuky. Vypadá to opravdu stylově a lahodí očím. Bohužel chybí hudba. Alespoň jedna melodie by velmi potěšila. Tripline je ale i tak výtečnou zábavou, kterou nemohu než doporučit! Chce to jen pevné nervy a další kolo se určitě dostaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Kiki | 08.08.06 v 08:56

do 20 levelu jsme nechápala, kde mám nějak zvlášť logicky uvažovat - brnkačka. Od 21.levelu to začíná být teprv zajímavý. Už se těším, co bude dál :-)

Smudla | 06.08.06 v 07:30

Dobra hra. Zatim jsem se dobral do 17 levelu.


galerie

Tripline Tripline Tripline

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce