recenze

Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game

Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game

Džungle byla vždycky zdrojem záhad a námětů k dobrodružství. Snad právě proto si autoři zvolili její téma a zasadili svou hříčku sem...do světa plného zajímavých národů a kmenů. Tam, kde legendární Indiana Jones hledal své poklady. Najdete také nějaký?
Na hrací plošce se objevují podivné artefakty, uvidíte skaraby nejrůznější diamanty, egyptské kříže a spoustu jiného. Vaším úkolem bude posunutím jedné vodorovné nebo svislé řady získat trojici stejných předmětů. Ta praskne a na její místo se posunou další z nich. Každý ornament leží na světloučké ploše. Vy musíte dokázat, aby po dokončení levelu žádná světlá plocha neexistovala. To znamená, že se musíte snažit dotknout, i když jen obrazně každéh čtverce na hracím poli. Je to jednoduché hlavně zezačátku. Ke konci záleží na štěstí a na zručnosti hráče. Pomoci vám mohou podivné pulsující terčíky. To jsou bomy. Jakmile na ně kliknete, rozletí se a smetou s sebou i spoustu kamenů a předmětů, které potřebujete odstranit. Hra má velmi pěknou grafiku, je ozvučená a dělá hráčům jenom radost. Je však spíše pro znalce takovýchto hříček, protože se jeví poněkud těžší. Občas je nutno posunout řadu jen tak, třeba se trojice najde sama.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.02.17 v 11:48

posilování mozečku

MarieH

MarieH | 07.09.16 v 06:51

Výborná hra.

jurcatko

jurcatko | 13.03.15 v 11:16

bezvadná hra


galerie

Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game Treasures Of The Ancient Cavern - Treasure Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce