recenze

Treasure Chrest

Treasure Chrest

Bájný poklad pirátů se dneska pokusí objevit mladý, chabrý a neodolatelný mužík, který logicky musí chodit po určených šipkách, jenž mu hráč nadefinuje. Na tom nic není! Řeknete si, ale tato hra vás možná přesvědčí o opaku!
Podařených her na podobném logickém principu není mnoho. Dnes proto nasadíme laťku hodně vysoko a představuji vám tímto hru se jménem Treasure Chrest. Mladý muž se vydává do kobky na jednom pirátském ostrově najít poklad. Ten poklad je ovšem ukrytý hluboko v jedné z jeskyní a na vás, tedy na hráči, je pomoci tomu mladíkovi prolézt všemi úrovněmi bez úhony.

Celá hra probíhá tak, že pokládáte omezený počet šipek po herním poli a tím směrujete hráče kudy má vlastně jít. Po kliknutí na tlačítko play totiž mladík bezmyšlenkovitě běží rovně a otočí se do žádaného směru pouze při setkání se šipkou. A o tom je, vážení přátelé, celá hra. Pokládání logicky šipek a potom sledování co panáček udělá vás může bohužel trochu po chvíli znudit.

Po grafické stránce se jedná o velice podařený kousek. Lehké křivky pixelartového umění vás dozajista usadí k obrazovce, avšak kvůli zaritým hratelným chybám také naopak po chvíli hraní zcela unudí. Je jen a pouze na vás jakým způsobem se k Treasure Chrest postavíte. Já hodnotím spíše kladně, protože se podobných her moc nevidí a tak právoplatně zasluhuje své ocenění.

stáhnout hru
fiolax

autor
/ fiolax

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Treasure Chrest Treasure Chrest Treasure Chrest Treasure Chrest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce