recenze

Trade Wars Revolution

Trade Wars Revolution

Měli jste rádi hru Lemmnings a chtěli byste okusit její klon? Zní-li vaše odpovědi kladně, pak je následující gameska určená právě vám. Vaším úkolem bude tedy dostat všechna stvoření do domu a to s co možná nejmenšími ztrátami.
Pokud by se vás někdo na ulici zeptal, ať mu co nejrychleji vyjmenujete 20 nejzdařilejších her všech dob, jistě by mezi nimi s největší pravděpodobností nechyběli legendární Lemmings od skotské společnosti DMA design. Tato hra slavila úspěchy před dlouhou dobou, ale i dnes po ní nejeden příznivce klasiky sáhne. Není se proto čemu divit, že i dnes vznikají různé remaky, které sice čerpají z původního námětu, ovšem snaží se nabídnout i něco nového. Několik takových her máme i u nás. Jmenovitě se jedná například o Shoujo Attack či Pingus. My si ale pojďme říci, jak dopadl dnešní Trade Wars Revolution.

Základ je stejně jako v originálu naprosto totožný. Na herní obrazovce se vám po chvilce relativního klidu začnou objevovat sympatičtí pajduláci, kteří se poženou rovnou za nosem, bez jakéhokoliv náznaku studu. Jak ale jistě víte, ne všechny cesty vedou do Říma a už vůbec ne do cíle, kde právě naše postavičky budete muset dostat. Sami to ale nezvládnout, bez vaší pomoci se neobejdou. Budete muset tedy využít své šikovnosti a vhodně využívat předměty tak, aby jste ve výsledku mohli být spokojení v tom ohledu, že se bez větších problémů můžete podívat do dalších levelů. Těch na druhou stranu není nějak závratně moc, ale je pravdou, že hra osahuje vlastní editor úrovní, takže v případě zájmu si můžete vytvořit úrovni vlastní a velmi pohodlně si je implementovat do hry. Oproti klasice hra obsahuje několik vychytávek. Tou největší je asi přítomnost různých páček. Jakmile se k ní jedna z postaviček přiblíží, automaticky ji použije a na určitém místě zmizí bodláky a vy tak bez obav můžete pokračovat dále.

Mám-li říci pár slov k technickému zpracování, pak musím říci, že se jedná o lepší průměr. Zpracování vás ani nenadchne, ale ani neurazí. Co se týče hratelnosti, tak ta je v mírném nadprůměru. Ono ruku na srdce, v této oblasti toho ani moc zkazit nejde, protože Lemmings je prostě Lemmings. :o) Pokud jste jeho fandy nebo se chcete dobře pobavit, pak neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Trade Wars Revolution Trade Wars Revolution Trade Wars Revolution Trade Wars Revolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce