recenze

Touch Puf

Touch Puf

Jak logické může být přesouvání beden stejných barev, za účelem jejich destrukce? To se dozvíte v dnešní recenzi, respektive v samotné hře. Ministerstvo zdravotnictví varuje: Touch Puf je silně návykovou logickou hrou, proto by se měla hrát neustále!
Ačkoliv jsem pohlížel na logické hry dlouhou dobu velice skepticky, můj postoj se obrátil o 180 stupňů, a nyní tyto hry přímo vyhledávám. Touch Puf je jednou ze zbloudilých ovcí, jež byla nalezena v hlubokých vodách internetu pastýřem, který ji nyní vytáhl na světlo boží, aby ji pokřtil řádnou recenzí a konečným hodnocením. Amen! ;)

Dobře, úvod byl trošku přehnaný, vrátíme se proto do klasických kolejí recenze. Touch Puf je logickou hříčkou se stovkou úrovní a spoustou zábavy. Vaším úkolem je zničení všech beden v daném levelu. Aby se daly považovat za zničené, musí splňovat několik základních podmínek. Bedny musí být stejné barvy a dotýkat se jednou ze čtyř stran, aby obě vybouchly a vám tak uvolnily cestu do další úrovně. Krychle přesouváte pomocí myši, kdy označíte příslušnou kostku a kliknete v horizontálním či vertikálním směru tam, kde chcete aby se přesunula. Doteď to vypadá snadně, ale úsměv na tváři vám zmizí s rychlostí, s jakou se rozplyne pára nad hrncem. (Jan Rosák forever! :-)) Když vám řeknu, že kostky se nezastavují tam, kde chcete, ale pokračují dokud se nezastaví o jinou překážku, která jim stojí v cestě. Tento faktor výrazně přispívá k zábavnosti a obtížnosti celého titulu a pro úspěch musíte kostky vhodně kombinovat tak, abyste vyhráli v časovém limitu, jenž je pevně určen pro každou úroveň zvlášť.

Chválení hry se nezastaví ani u grafické stránky, která je na nadprůměrné úrovni. Je tedy na co se koukat. Zvuková stránka je na tom taky velice dobře, vaše snažení doprovází příjemná hudba, jež není ani příliš vlezlá, ani příliš nudná. Touch Puf je velice zábavnou logičkou, u které strávíte několik desítek minut (hodin, dní?) hlavně díky chytlavé hratelnosti a návykovosti. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Touch Puf Touch Puf Touch Puf

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce