recenze

TokkobotDX

TokkobotDX

V logické hře TokkobotDX si zahrajete na designéra, konstruktéra, hráče Tetrisu a mecenáše. Vaším úkolem bude totiž na principu Tetrisu postavit most pro nebohého robota, který chce na druhou stranu.
V nedalekém světě techniky žije malý robot, který chce na druhou stranu propasti, na niž se ovšem sám nedokáže dostat, protože umí chodit pouze doprava. Nemůže také šplhat, skákat, měnit směr, prostě nic. Přes tuto propast má naštěstí dobrého průvodce - vás!

V roli hráče Tetrisu máte totiž za úkol z kostek, jež máte k dispozici, sestavit takovou dráhu, kterou by byl náš malý robot schopen překonat. Nejvhodněji se jeví rovina nebo cesta z kopce. Do kopce totiž může jen po nakloněné rovině - tedy ne do schodů. A když do propasti spadne, nic se neděje, protože vylétne ze shora obrazovky na místě, kde z ní vypadnul. Bude-li na něj navíc na tomto místě čeká nějaká plošina, může vesele pokračovat ve své cestě.

Pěknou logickou a nápaditou hru kazí jen „hudba“, tedy dva takty, opakující se do zbláznění. I těch se naštěstí lze zbavit. Dokonce bez velkého přemýšlení! Jednoduše stačí zmáčknout klávesu F2.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

NADĚJE

NADĚJE | 21.02.15 v 08:56

Máme tu robotí hosty, neváhejte a rychle stavějte mu mosty :)


galerie

TokkobotDX TokkobotDX TokkobotDX TokkobotDX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce