recenze

The Yellow Shape

The Yellow Shape

V nekončící záplavě her z celého světa se čas od času objeví něco, co je nové, zvláštní nebo svým způsobem originální. A člověk jako tvor zvídavý podobné kousky nemůže minout bez povšimnutí, v našem případě bez zahrání.
Pěkně se posaďte a soustřeďte se, neboť v této hře je kladen důraz především na rychlost a přesnost.

Ve své podstatě je vše velice jednoduché. Po celou dobu hraní se budete setkávat s různě zakroucenými žlutými pruhy. Z výtvarného hlediska nic moc oslnivého, a tak je potřeba tuto patlaninu dostat co nejdříve pryč. Jak? Jednoduše. Každá žlutá „žížala“ je označena dvěmi barevnými konci. Vaším úkolem je co nejrychleji šipkou vaší myši urazit cestu z červeného bodu do bodu zeleného, aniž byste mezitím opustili žlutou cestu. Čím více kliček, tím se samozřejmě průchod komplikuje, a tak snadněji vybočíte mimo vymezené území. V tomto případě se kolo končí a kromě ztraceného času nezískáte ani bodový zisk. Neustále se zkracující časový limit říká, že musíte být hodně rychlí, abyste získali dostatek bodů k otevření nové úrovně obtížnosti. Při splnění úrovně se vám část času vrátí a pokud se vám podaří sbírat body a další čas během hraní, jedině dobře.

Celkově tu máme k dispozici hru nenáročnou, přesto zábavnou a hratelnou, na kterou se snadno vypěstuje závislost. Pokud ne, pak nejspíš další stupně obtížnosti neodemknete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

The Yellow Shape The Yellow Shape The Yellow Shape