recenze

The King of Euclidean Space

The King of Euclidean Space

The King of Euclidean Space lze v klidu nazvat Sokobanem na druhou. Proč? Stejný princip obohacený o sbírání předmětů a namísto levelů několik obrazovek s logickými chytáky v jednom. Je to velmi dobré a prima hratelné, berte.
Z perexového obrázku na nás sice vykukuje hlavní hrdina v hodně akční póze, nicméně spíše než o brutální akci tu dnes půjde o víceméně nenásilnou logickou hru.

Kdysi před mnoha a mnoha lety jsem na Amize hrál hru jménem Rock n roll, kterážto se vyznačovala stejným herním systémem, jako dnes recenzovaná The King of Euclidean Space. Malý míček se tehdy potuloval labyrintem a v „sokobanálním“ stylu si posouval objekty tak, aby mohl projít co nejdále. Navíc tu a tam sebral klíček od zamčených dveří, ukrytých kdesi hluboko v bludišti. Dnešní „king“ je stejného ražení, ale místo míčku tu máme hrdinu jako zvon. Labyrint je rozmanitý, čeká tu na nás spousta logických problémů (jak se ksakru ta strašná kostka posune tak, abych prošel, ke kterým dveřím je sakra tenhle klíč???) a také se na nás chystají malí nenápadní človíčkové, kteří však mají schopnost vystřelovat nepříjemné „plamínky“ chutě odsávající naši energii. Po grafické stránce to sice není žádná bomba, nicméně hratelnost a motivace hrát jsou zaručeny.

What are U waiting FOR? Christmas? :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

The King of Euclidean Space The King of Euclidean Space The King of Euclidean Space The King of Euclidean Space The King of Euclidean Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce