recenze

Take Two

Take Two

Máte rádi pexeso a majhongg? Minimálně první z nich je v tuzemsku hrou více než zdomácnělou a neznám větší srandu, než když pětiletý capart porazí svého pyšného tatínka. Dnes si můžete zkusit vzdáleně podobného... Vzdáleně podobného.
Take Two (opravdu to nemá nic společného se slavným vydavatelem) ale narozdíl od většiny svých logických bratříčků nespoléhá na nekonečné obrušování principů, které dávno ovládly svět. Rovnou vám říkám, než se vrhnete do víru dění, pořádně si přečtěte pravidla, nebo zbaběle vycouváte s prázdnou... Hra je totiž povahou zhruba někde v půli cesty mezi pexesem a mahjonggem. Rovněž se obrňte pořádnou trpělivostí proti výstražným hláškám, které vám budou ze začátku naskakovat rozhodně častěji, než byste si přáli. A pro jistotu vás bude ještě tlačit čas! Tomu teda říkám nedělní odreagováníčko. :-)

Take Two netrpí, jak už to u logických her často bývá, nějak přehnaně propracovanou grafikou a o zvucích se dá říct vlastně to samé. Na výběr máte z několika tu více (postavičky z The Simpsons...), tu méně šílených rébusů.

Ví se, že logické hry nejsou zdaleka pro všechny. Troufnu si ale tvrdit, že TT díky značné "podivnosti" neosloví ani řadu skalních puzzlířů, kteří jsou zvyklí odsať tahat spíše proslulé klasiky. Jistě, je tady mnoho lepších, fešnějších a logičtějších titulů jako třeba Crystalix nebo geniální Gemstorm, ale máte to přece zadarmo!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Take Two Take Two Take Two

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce