recenze

String Theory

String Theory

Máte rádi nápadité tituly z dílen Experimental Gameplay? Nevadí vám, když freewarovka vypadá, jako kdyby vypadla z doby raných osmibitů? Pak je dnešní hra pro vás jako dělaná - nudit se u ní totiž určitě nebudete!
Pro nejednoho příznivce freewarovek je dobrým zvykem, že hry vytvářené pod vlídnými křídly Experimental Gameplay patří mezi ty lepší, hlavně co se dobrých nápadů týče. Sice s drobnými mouchami, ale... nejinak je to se hrou String Theory od jistého dcowera. Jedná se o přírůstek do soutěže o nejkvalitnější hříčku speciálně stavěnou pro ovladač DancePad, což si samo o sobě žádá trochu jiné standardy než běžná freewarovka. Hráč se ujme role jakéhosi třínohého pavoukovce (já vím, že je to biologicky nemožné...), pomocí kterého balancuje po objektech na do všech směrů se pohybující obrazovce tak, aby z ní tragicky nezmizel - což ve dnešním titulu znamená velké bíle Game Over.

Co si budeme povídat, String Theory je rychlovka jako dělaná. Je ale natolik zajímavá a návyková, že vám ty obvyklé a doblba vyčítané chyby vlastně ani nebudou vadit...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

hafan | 07.09.07 v 15:47

pomóóóóóóóóóc! nohy se zbláznily!! A teď vážně, potřebuji pomoc, když zapnu hru tak mi ty nohy začnou lítat na všechny strany a hned prohraju, a při tom to jestě před pár dny fungovalo normálně, nevíte někdo co s tím?


galerie

String Theory String Theory String Theory