recenze

Step-By-Step

Step-By-Step

Ačkoliv k tomu může název svádět, tato hra má se svým seriálovým jmenovcem pramálo společného. Místo lehce nadprůměrné zábavy na půl hodiny dostanete těžce nadprůměrnou logickou hru na celé dopoledne - s přibaleným editorem možná na ještě déle. Pečlivě zvažte svůj první krok; jakmile vstoupíte, není cesty zpět.
Ač se to může zdát podivné (popravdě, co poslední dobou není podivné?), hlavním hrdinou a věcí, kolem které se hra bude točit je párek červených botek, které při chůzi vydavají rytmický klapot, za který by se ani mistři ve stepování nemuseli stydět.

Samozřejmě, samotné boty by utáhli tak akorát Baťův podnik, na počítačovou hru by to ovšem stačilo jen stěží. Přenesete se proto se svými střevícemi do hlubokého vesmíru, kde si volně plují uskupení plošinek. A jelikož jsou naše botky poněkud škodolibé, je potřeba tyto plošinky rozdupat. Musíte ovšem dávat pozor a nechat si nějakou tu ústupovou cestičku do další úrovně, jinak si celé kolo proťapkáte znova od začátku. Važte každý svůj krok, dvakrát měřte, jednou řežte, plánování je cesta k úspěchu a tak dále a tak podobně...

Hra je originální, zábavná, obsahuje devětadevadesát úrovní plus editor, který nijak neomezuje vaši tvořivost - proč tedy není hodnocení vyšší? Chybí mi nějaká zvuková linka - jasně, klapot botek a vítězná famfára zní pěkně, ale hra má díky absenci hudby spoustu pustých a hluchých míst. Může se dostavit i lehká frustrace, ale to je spíše případ labilnějších a netrpělivých jedinců, kteří by pro své dobro neměli Step-By-Step hrát. Ostatní, stahujte co porty ráčí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Step-By-Step Step-By-Step

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce