recenze

Stack Attack

Stack Attack

Stack Attack je příjemně náročný logický rychlík od člověka se sympatickým nickem "The Caffeine Kid". Posledními DX9 efekty vás tato ani ne půl megabajtu veliká srandohra rozhodně neomráčí, nicméně něco do sebe určitě má, zvláště, pokud dokážete používat šedou kůru mozkovou správným způsobem.
Vaším cílem ve hře Stack Attack je na jedné jediné obrazovce eliminovat nebezpečně se rozpínající kostičky tak, aby se vám neutrhly z řetězu a nedosáhly stropu obrazovky (ano, většinou jde jen o čas). Tyto nezbedné kostky můžete samozřejmě decentním způsobem odpalovat, a to tak, že odbachnete tu kostku, která hraničí s další kostkou totožného zbarvení. Aby se Stack Attack neproměnil ve hru typu "Shoot them all", nastavil autor chytré penalizace k neúspěšným "výstřelům", které vás sice nepřivedou ke game overu, nicméně zbrzdí určitě.

Obligátně tedy dodám - pokud vám nejde o grafiku a efekty obecně a hodláte ve svém volném čase zlehýnka potrápit makovičku, určitě Stack Attack berte všemi jedenácti. ;)

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

cecilka anežková | 27.06.07 v 20:40

supr krupr


galerie

Stack Attack Stack Attack