recenze

Sokoban++

Sokoban++

Máte rádi logické záležitosti s dobrou hratelností i trvanlivostí? Koluje vám v žilách sokobaní krev? :-) Pokud nebudete dbát zrovna na nejnovějších grafických "wow" efektech, Sokoban++ by vás měl na určitou dobu uspokojit.
Pokud se v herním průmyslu zrovna nijak extra neorientujete, pak vězte, že základním stavebním kamenem všech Sokobanů světa je chytré přesouvání beden. Sokoban++ není až tak výjimečný svou herní náplní, to rozhodně ne. Předkládá však před všechny Sokoban-maniaky pomyslné srdcové eso - velice šikovný editor vlastních levelů. Že toho prostý lid nemálo využívá, se můžete přesvědčit na stránkách Nizozemského autora, kde se to novými levely / skiny jen hemží (něco vzdáleně podobného se v Čechách povedlo snad jen podobně vymakanému Hafíkovi, který si hrál pro změnu na Boulder Dash).

Většina Sokobanů je pro normála celkem těžká, v tomto případě bych to ovšem tak zle neviděl - už proto, že si můžete každý z padesáti levelů otevřít v editoru a upravit jej do luxusně (a trapně) jednoduché velikosti. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Sokoban++ Sokoban++

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce