recenze

Snowy: Treasure Hunter 2

Snowy: Treasure Hunter 2

Snowy je notorický hledač pokladů. Kutá všude. Minule to bylo v krásné Alexandrii, dnes to bude na Dálném východě. Pomozte mu sebrat všechny drahokamy a zlato, přitom se vyhnout nepřátelským gorilám a šťastně dospět do cíle. Kdepak asi bude?
Snowy putuje po krajině a musí sebrat všechny poklady, které jsou v levelu umístěny. Jedině tak se mu otevřou tajné dveře do dalšího kola. Důležité je, že Snowy neumí skákat. Umí jenom chodit a lézt, což zajistíte šipkami, a kopat v zemi. Pokud chcete vykopat jámu vlevo, stiskněte Y, pokud vpravo, X. Vždycky, když vykopete jámu, je důležité, abyste se v ní nepohřbili. Takže máte-li se skrze ni dostat k dalším drahokamům, musíte kopat jámu vždycky nadvakrát. Čili dvě díry vedle sebe. Díry se zase za chvíli zacelí, a pokud v nich bude Snowy, uvidíte už jenom jeho hrobeček. Potíže vám budou činit i nepřátelé v podobě goril. Půjdou tam, kam se hnete vy a budou vás neúnavně pronásledovat. Vyhýbejte se jim nebo pro ně připravte jámu. V některých levelech získáte možnost chytit ji do klece. V takovém případě použijte mezerník. Levely jsou stále delší a napínavější. Nepřátel přibývá, a tak to má Snowy těžší a těžší. Ale o to větší je to zábava. Pokud se vám stane, že vyplýtváte všechny životy, nemusíte začít úplně znova. Hra si ukládá pozici a nabídne vám přesně tu, kde jste skončili.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Snowy: Treasure Hunter 2 Snowy: Treasure Hunter 2 Snowy: Treasure Hunter 2 Snowy: Treasure Hunter 2 Snowy: Treasure Hunter 2