recenze

Snake Sentence

Snake Sentence

Jste-li milovníky hlavolamů, nenechte si ujít tuto chuťovku, která potrápí i ty nejchytřejší z vás a možná vás i překvapí, jak dobře se dá obyčejné doplňování písmen zpracovat. Více prozradí ale až naše recenze.
Hned na začátku upozorním, že nevládnete-li dobrou znalostí angličtiny nebo francouzštiny, ani si nevrznete. Snake Sentence je jakousi kombinací šibenice a min. Úlohou hráče je uhodnout větu skrytou ve čtvercovém poli (hra nabízí možnosti 3x3, 4x4 a 5x5). Písmena však nedoplňujete náhodně hop nebo trop jako v šibenici, ale logickým vylučováním. U každého sloupce a řádku je uvedeno, mezi kterými písmeny abecedy se hledané litery nacházejí, např. je-li u prvního řádku vlevo E a vpravo R a v prvním sloupci nahoře A a dole L, víte, že pátráte po písmenu, které musí být v abecedě pouze mezi E a L. Stejné hlásky jsou označeny stejnou barvou. Písmena, která se objevují pouze jednou, jsou odkrytá.

Součástí hry je všechno, co snad můžete potřebovat, abeceda, možnost zaškrtávat vyloučená písmena i poznámkový blok. Přesto je hra dost těžká, zejména proto, že na uhodnutí věty máte pouze určený časový limit, v případě malého pole 2 minuty, velkého 10 minut.

Grafika a zpracování jsou na velice dobré úrovni, nezanedbatelnou předností je příjemná frankofonní muzika. Jediným záporem hry je tak obtížnost – jasně, je to logická hra – leč v tomto případě rozhodně není pro každého.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Snake Sentence Snake Sentence Snake Sentence

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce