recenze

Slime pod

Slime pod

A je tady nová klikací hra, ve které nebudete klikat na nic jiného, než na různobarevné kuličky. Tak se připravte, protože je dost možné, že jediné co celý den uvidíte, budou samé koule.
Princip je úplně jednoduchý, prostě kliknete na kuličku a ona praskne, je jedno v jakém jsou vedle sebe počtu, můžete na onen svět poslat klidně jednu zelenou kolem které jsou jiné, odlišných barev. Protože důležité pro vás je nashromáždit 8 balónků stejné barvy vedle sebe a potom je odpálit. V levé liště vám totiž ubíhá čas, v podobě takového zeleného pásku. Ten se dá obnovit jen tak, že zničíte právě oněch 8 míčků najednou. Vedle tohoto časového pásku je zde i čas, který odpočítává minuty, dokonce i sekundy (na setiny už je hold krátký) do konce daného kola.

Každým dalším kolem vám přibude jeden pásek s dalšími kuličkami a hra se tak dostává do větších rozměrů, ve kterých se budete muset trošku více rozhlížet. Časem už budete klikat jako blázni, do té doby než vám upadne prst, nebo v horším případě, než si zničíte myšku.

Dá se u toho celkem zabavit, klidně i na pár hodin, dny bych ale moc netipoval. Každopádně je to dobrý nástroj jak procvičit svůj zrak a rychlost myšlení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

KopRus | 24.09.06 v 22:34

Má to šťávu co :-)

jupik | 22.09.06 v 19:09

super hry...........................


galerie

Slime pod Slime pod

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce