recenze

Skooter

Skooter

Remake jedné ze starších her, které se objevily na ještě starším zařízení. Návyková hra, u níž se vaše šedá kůra mozková nejednou pořádně zapotí. To jsou ty nejzákladnější charakteristiky gamesky s názvem Skooter od dnešního dne obývající náš server.
Občas k vytvoření dobrého titulu není potřeba mnoho závratných prvků, jak se budete moci sami přesvědčit.

Představte si, že jste uvězněni v bludišti. Co budete dělat? Hledat cestu ven se jeví jako nejlogičtější a nejsprávnější řešení. A přesně to budete činit i zde. Ovládáte malého robota, který se musí potloukat přes různá bludiště. Naneštěstí se v nich nevyskytuje sám, ale s ostatními, už ne tak úplně přátelsky vyhlížejícími, obyvateli. V každém kole musíte sebrat veškeré předměty nebo ovoce, jež je různě rozeseto po ploše. Nepřátelům se můžete buď vyhýbat anebo, pokud si troufáte, je zablokovat posuvnými kostkami. Těch je ve hře více druhů. S jedněmi kostkami se dá pouze hýbat, jiné zas stiskem mezerníku odstranit z obrazovky pryč a uvolnit si tak cestu. Narazit se dá i na srdíčko. To vám pak dodá na malý časový úsek nesmrtelnost a po vzoru Pac- Mana možnost likvidace dalších robotů.

S přibývajícími úrovněmi se zvyšuje i jejich komplikovanost, a proto si na své příjdou i zkušenější hráči logických her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

janice11

janice11 | 23.06.15 v 06:55

Tak tu zkusím, vypadá zajímavě.


galerie

Skooter Skooter Skooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce