recenze

Sequential

Sequential

Pojďte si trochu potrápit mozkové závity s touto nápaditou hrou. Budete v ní klikat na čtverečky a pomocí různých kombinací dojdete až k cíli. Spousta kol, není to nic snadného a určitě vás to vytáhne z nudy. Tak máte chuť na tuhle logičku? Určitě!
Nyní přichází mezi stovky logických her další přírůstek. Pojďme si hned vysvětlit oč půjde. Před sebou vidíte pole z mnoha čtverečků. Některé jsou žluté, ale většina je prázdná. Vy máte za úkol žluté čtverečky odstranit, a to tak, že na ně najedete myší. Každým tahem, který provedete, ovlivníte čtverečky ve tvaru kříže (tedy celkem 5 čtverečků spolu sousedících). Pokud kliknete na tři žluté čtverečky tímto křížem, vytvoří se dva zbylé a ty tři zmizí. Zkrátka tam, kde nejsou, se vytvoří zbylé a tam, kde jsou, ty zmizí. Takto máte za daný počet tahů odstranit z pole všechny žluté čtverečky.

Možná se vám to nyní zdá složité, ale vše pochopíte přímo ve hře. Pokud tedy máte rádi takové logičky, nic vám nebrání ve stahování. S mnoha levely se jistě dosyta zabavíte..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Sequential Sequential Sequential