recenze

Sea Battle

Sea Battle

,,Zahrajem si lodě?" Tak tuto větu jste už určitě slyšeli nesčetněkrát, při velmi napínavé hodině českého jazyka, nebo při neméně dramatické hodině fyziky či matematiky od vašeho souseda v lavici, určitě vás tedy nepřekvapí tento kousek i na PC, tentokrát nebudete potřebovat ani čtverečkovaný papír :)
ReliSoft se rozhodli vydat tuto klasiku školních lavic i pro počítač, samozřejmě, že tato hra byla zpracována minimálně tisíckrát v různých podobách, ale na našem serveru jsem jich zrovna moc nenašel, proto jsem se rozhodl vám podat tento kousek.

Vysvětlovat pravidla snad ani není třeba, nebo snad ano? Ale tak dobře, takže ještě než začnete hrát, tak si postavíte lodě na pole kam chcete, nejste omezeni tvarem, takže můžete skládat i různé palodě, nebo speciální tvary. Po umístění všech lodí začínáte hrát, máte výhodu prvního tahu a od této chvíle už je vše na vás, protivník není žádný moula, takže se dost často trefí, než ho porazíte tak se pěkně nadřete. Střídáte se po každém tahu, a to i když trefíte nepřátelskou loď. Hra je zpestřena zvuky ničení, nebo šplouchání vody, vcelku se nejedná o nic skvělého, či světoborného, ale o starou dobrou klasiku, kterou jsme si ve škole prošli snad všichni :) Nezbývá než popřát hodně zábavy a přesnou mušku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Sea Battle Sea Battle Sea Battle