recenze

Roller

Roller

Tak tohle musíte vidět. Je to fakt netradiční logická gameska nazvaná Roller, jejímž úkolem je nastavit políčka na správné barvy podle předem daného vzoru. Problém je v tom, že políčka mají určitou spojitost s jinými políčky a při nastavování jednoho pole se automaticky nastavují i barvy na polích, které s ním jsou propojené.
Nebaví vás hrát bezduché střílečky nebo virtuální závodění, nemáte rádi doomovky a nejvíce vás přitahují gamesy jako Tetris, Jigsaw Puzzle nebo The Jewels? Že ano? Tak jste tady správně - je zde totiž připravena hra pro intelektuály, inteligenty a myslitele nazvaná Roller, která vám dá jistojistě zabrat a vaše šedá kůra mozková si zažije solidní adrenalin při zátěži, která na něj bude kladena. Jdete do toho? Pojďte, já vám vysvětlím, o co v Roller vlastně půjde a pak už si budete moci hrát sami, jak uznáte za vhodné.

Jedná se o velmi náročný rébus, který důkladně protestuje vaše kombinační schopnosti. Představte si plochu 4x4 polí s barvami, tato políčka lze otáčet a tudíž jim měnit barvy, jenže otočíte-li jedním, mění se díky tomu barva i na několika dalších políčkách, které s ním mají nějakou vazbu. Problém je v tom, že každé políčko má vazbu na jiná políčka a vy musíte pochopit, jaké pole má vazbu na které a nastavit na všech políčkách barvy, podle předem daného vzoru. Zní to možná složitě, ale systém pochopíte během pár chvil, horší je přijít na správné řešení a tak vám držím palce, ať máte pevné nervy a ať se vám to podaří.

Tato pěkná hra vznikla pod hlavičkou týmu Acoders, který stojí za řadou mnoha povedených freewarových her a i to je záruka kvality tohoto herního produktu i přes jeho nevalné grafické zpracování.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

79 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Roller Roller Roller Roller Roller