recenze

Roll Ball for Win

Roll Ball for Win

Asijská logická hra s motivem. Někdo zívne, někdo zakřepčí a někdo si to zahraje. Malá hrdinka chce ve 40-ti úrovních darovat svému miláčkovi srdce. A jak to udělá? Pojďme se přesvědčit.
„Sokobanální“ logická hra! Už vidím palcový titulek na prvních stránkách bulvárních novin: „Malá japonka chce získat lásku od junáka svého srdce pomocí šoupání koulemi“. Předem upozorňuji přítomné erotomany (-nky), že tudy cesta nevede. Titulek by to byl zkreslený a neúplný, neboť hrdinka „nešoupe koulemi“, ale „posouvá míčky s logem srdíčka“. Promineme-li autorům velmi banální námět (ostatně asiati jsou těmito lahůdkami známí), pak nám v rukou zůstane příjemná logická hra, při které můžeme strávit pár pěkných chvilek v tomhle jinak brutálním a necitlivém světě.

Hlavní hrdinka tedy stejně jako v každém klonu Sokobana posouvá předměty v jednotlivých herních obrazovkách, jejichž struktura je vytvořena tak, aby tato činnost byla pro hráče co nejtěžší. V tomto případě jsou inkriminovanými předměty tři druhy kuliček. Červená kulička je normální míček, který lze na rozdíl od ostatních zničit stisknutím mezerníku. Purpurový míček lze také posouvat, ale nelze jej zničit. A modrý míček je míček, který se musí dotknout junáka. V případě, že se červený či purpurový míček dotkne chlapce, pak zmizí a dále nám nepřekážejí. Cílem je – jak jste jistě pochopili – dopravit modrý míček k cíli, tedy k junákovi.

Hra má celkem 40 levelů, nicméně pokud neprojdete prvních dvacet, druhých dvacet vám není dostupných. Grafika je taková japonsky roztomilá, nicméně postavičky jsou malé, dalo by se říci titěrné. Do každého z prvních dvaceti levelů můžete přímo vstoupit, což ambiciózní plejery určitě demotivuje. Ale i tak si myslím, že většina hráčů bude spokojena.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Roll Ball for Win Roll Ball for Win Roll Ball for Win Roll Ball for Win Roll Ball for Win

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce