recenze

Rock Rush

Rock Rush

Rock Rush je dosovským remakem klasické hry Boulder Dash, ta slavila úspěchy v době osmibitů. Vžijete se zde do role jakéhosi červeného mravence a vaším úkolem bude vysbírat v herním levelu všechny diamanty, které zde jsou k mání a to vše musíte stihnout v časovém limitu.
Nebylo by to příliš obtížné, kdyby vašemu mravenečkovi na cestě nepřekážela hromada různých balvanů. Ty totiž, je-li pod nimi volné pole, padají dolů a tento pád vás může zabít (stejně se ovšem chovají i diamanty). Existuje zde i řada nepřátelských pohybujících se objektů, které se cyklicky i necyklicky hýbají po volných políčkách a dotknete-li se jich, zemřete. Je dobré jim zamezit cestu balvanem nebo jej na ně rovnou hodit a zabít je.
Hra nabízí řadu různých a pěkně provedených - barevných levelů, v nichž budete muset často přemýšlet nad správným postupem, protože stačí jeden chybný krok a je po vás.
Původní hra si získala řadu příznivců a snad proto dodnes vznikají její remaky. Většinou jsou stejně dobře hratelné jako jejich prapředek a dobře se hraje i Rock Rush. Nevěříte? Tak proč to nezkusíte...?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.02.17 v 17:36

stará dobrá klasika

PavelH

PavelH | 08.10.16 v 08:32

Dobrá hra.

tymovaeva | 08.06.09 v 15:23

na té adrese se to již nedá nahrát. A přes Slunečnici mi to stejně nejde zprovoznit

kaprx | 05.06.09 v 13:21

Hra nejspíše nespolupracuje s některými verzemi Windows, je proto nutné použít DOSBox, což je emulátor Dosu - ke stažení zde http://www.dosbox.com/

EVA | 05.06.09 v 12:09

Tato hra mi nejde vůbec spustit. Nevíte proč?


galerie

Rock Rush Rock Rush Rock Rush Rock Rush

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce