recenze

Robbie: Unforgettable Adventures

Robbie: Unforgettable Adventures

Tohohle robotka si zamilujete pro jeho roztomilost. Navštívíte s ním hned tři planety a na každé potkáte zajímavé nepřátelé, kteří se s vámi utkají ve vyrovnaném zápase. Pomozte Robbiemu najít všechny drahokamy a dostat se do bonusové části levelu. Dospějete až na Robix?
Robix je totiž třetí a poslední planeta. Předtím si zaletíte na Zemi a Mars. V každém levelu jsou drahokamy, které musí Robbie posbírat. Po určitém počtu se otevře EXIT a vy budete moci přejít do další úrovně. Jestliže se vám navíc podaří sebrat všechny kameny, aniž byste se EXITu dotkli, dostanete možnost projít levelem s tryskovým pohonem a sbírat zlaťáky – v tu chvíli už je level bez veškerých vetřelců. Abyste to však neměli v základním módu tak jednoduché, cestu vám bude komplikovat množství protivníků, jako jsou například ježci, veverky a mnoho jiných. Robbie má v každém levelu tři životy. Pokud se dotkne ježka, nebo jej veverka trefí ořechem, přichází o jeden z nich. A po třetím zásahu padne docela. Výhodou jsou portály, jimiž se dá přemisťovat z jednoho místa na druhé, které jsou vzájemně odděleny neproniknutelnými překážkami. Ve hře najdete i předměty, s nimiž může Robbie pohybovat, například balvan. Hříčka má pěknou grafiku i ozvučení, ale spíše bych ji doporučila mladší věkové kategorii.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 26.05.19 v 10:58

dobrý je to

IceSoft

IceSoft | 06.10.16 v 02:34

Zajímavá hra.

Iveta111

Iveta111 | 07.09.16 v 07:21

Pěkná hra.


galerie

Robbie: Unforgettable Adventures Robbie: Unforgettable Adventures Robbie: Unforgettable Adventures Robbie: Unforgettable Adventures Robbie: Unforgettable Adventures