recenze

Revolver

Revolver

Máte rádi logické hry? Pak rozhodně zbystřete! Přinášíme vám totiž velice zajímavý počin, který svým námětem potěší nejednoho příznivce tohoto žánru. I přes poměrně prosté zpracování je zábava zaručena na velmi dlouhou dobu. Nevěříte?
Logické hry jsou žánr, který sází na jistotu. Buďto vás počin zaujme a vy u něho budete trávit mnoho svého času, nebo jím opovrhnete a zkusíte něco jiného. Her z tohoto žánru je samozřejmě obrovská spousta a ne každá zaujme každého. Otázkou ale zůstává, jak vlastně dopadnul dnešní počin?

A já rovnou řeknu, že velmi dobře. A to i přesto, že jde o starší gamesku. Má totiž velmi zajímavý konspekt, jenž je nejvíce podobný hlavolamům. Zde ovšem vše působí velmi netradičně a hlavně moderně. Po spuštění bude váš úkol vybrat si jeden z mnoha předdefinovaných hlavolamů, které se již na první pohled liší svojí barevností a tedy i obtížnosti. Po vybrání vám už pak vůbec nic nebrání pustit se do řešení. Objeví se před vámi dva kotouče s různými barevnými částečkami. Povšimnout byste si měli obrázku v levé spodní části hrací plochy.

Váš úkol je samozřejmě dle tohoto obrázku „přestavět“ barvy na kotoučích tak, aby odpovídaly zadání. Důležité pro vás tedy bude tlačítko „Shuffle“, kterým si pořadí barev na kotoučích řádně promícháte. Ve středu obou kotoučů vám jistě neuniknou šipky, kterýma provádíte pohyb. Jistě se vám často stane, že na jedné straně budete mít více zbarvených objektů než na té druhé. Chcete-li tedy přenést jednu barvu z kotouče na druhý, budete muset využít jejich průsečík, kdy si můžete dle libosti hrát s jednotlivými barvami. Možná vám to zní trochu složitě, ale věřte, jakmile si hru vyzkoušíte, vše postupně pochopíte.

Možná vás trochu zaskočí i fakt, že hra běží pouze v malém okně, na což si ale naštěstí lze velmi rychle zvyknout. Nemá smysl dnešní recenzi protahovat, máte-li tedy tento žánr rádi, pak rozhodně stahujte. Něco takového se nevidí každý den. Nepříjemná je ovšem trochu vyšší obtížnost. Libujete-li si v jednodušších hříčkách, pak vám doporučuji poohlédnout se po něčem jiném!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Revolver Revolver Revolver

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce