recenze

Reflex

Reflex

Určitě už každý z vás byl někdy u doktora na preventivní prohlídce. Tato osoba v bílém plášti vás požádá, abyste přečetli pár malinkých písmenek, zašeptá pár slov a praští vás do kolena malým kladívkem. Záhy vymršťující se noha značí dostavený reflex. A právě reflex, rychlost a přesnost jsou atributy, jež v této gamesce zúročíte.
Říká se, že v jednoduchosti je síla. V tomto případě je bezpochyby zastoupena ona složka jednoduchosti. Cokoli dalšího už musí ohodnotit každý sám.

Nyní k samotné hře. Na obrazovce před vámi se rozprostře čtverečkované pole a vedle něho druhé o určitém počtu políček, kde každý řádek obsahuje vždy o políčko míň a znázorňuje jednu z úrovní. Při kliknutí na „start“ se v levém poli začnou objevovat čtverce, na než musíte klikat myší. Postupně se vyplňují řádky v pravé části a postupujete dále. Později se objevují i dva, či tři čtverečky současně k „vyklikání“. Můžete si zvolit obtížnost, která s sebou nese hlavně vyšší rychlost, s níž je nutné vše vyčistit. Hra se dá uložit po každém ukončeném levelu, a tak opakované neúspěchy v pozdější fázi hry nepůsobí takovou frustraci.

Celkově hra není nijak originální, ale myslím, že dokáže na nějakou dobu zabavit a vytříbí vaše reflexy a pohotovost. Pak ale zevšední.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie