recenze

Real Jigsaw Puzzle

Real Jigsaw Puzzle

Kdo jsou zvyklí skládat puclíky a nechat si je pak třeba zarámovat, možná litují, že při skládání na PC nic takového nejde. Teď máte šanci pověsit si své výtvory do vlastní galerie. A to rozhodně stojí minimálně za úvahu.
Společnost KraiSoft Entertaiment přišla s nápadem jak spojit obyčejnou skládačku s trochou 3D pokoukáníčka. Máte možnost si složit puzzle, buď z nabídky nebo jakýkoli obrázek z vaší kolekce ve formátu jpg, přičemž sami vybíráte různé patvary rozsekání puzzle i jejich velikost (tj. počet dílků). Po úspěšném složení vstoupíte do trojrozměrné obrazové galerie, kde si na vámi zvolený flek zavěsíte své dílko, načež se znovu můžete oddat své skladatelské vášni a tak pokračovat dokud nezaplníte všechny stěny.

Demo místo původních pěti obsahuje jen jednu galerii, ale i tak se jedná o neobvyklou a příjemnou zábavu, kterou doprovází neméně příjemná hudba. Ve hře jde libovolně nastavit snad všechno, nejen co se týče samotných skládaček, ale taky barvu pozadí, barvu skládací plochy a další věci. Kdokoli má trochu estetické sklony nebo touhu po vlastní kolekci uměleckých děl, kterými by se mohl kochat, sáhněte po real Jigsaw puzzle, nebudete zklamáni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Real Jigsaw Puzzle Real Jigsaw Puzzle Real Jigsaw Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce