recenze

PuzzleBoy

PuzzleBoy

Dnes tu máme pro vás jednu takovou minihru, kde si velmi slušně můžete vyzkoušet logické uvažování. Nebudou potřeba rychlé prsty, nebude potřeba nabušený počítač. Klidně si vystačíte s klepající se rukou a starou šunkou. Ale hlava, ta bude muset být čistá:-).
Pojďme se tedy kouknout, o co v PuzzleBoy jde. Ne, na začátek vám napíši, že se jedná o remake hry KWIRK. Ať jsem v paměti lovil, tak jsem si nedokázal na tuto hru vzpomenout. Přesto se mi nakonec podařilo zjistit, o co v původní hře šlo. Vy jste kukuřice a vaše přítelkyně rajče (to je mi kombinace - co se jim narodí?) no a bloudíte po neznámém labyrintu a snažíte se najít cestu domů. Fňuk. V praxi to znamená, že se musíte dostat z pravé strany nalevo a v tom vám překážejí různé udělátka, které můžete šoupat, či je otáčet kolem vlastní osy.

Dost bylo KWIRKU. Pojďme na PuzzleBoy. Takže jste opět v labyrintu, opět musíte jít zleva doprava, překážejí vám znovu udělátka, které musíte nastavit tak, abyste prošli k praporku. Sem tam se k vám přidá vaše milovaná slečna Rajčatová - takže pak ovládáte 2 postavičky (přepínají se klávesou TAB).

Hra obsahuje padesát levelů. To vše je zabaleno v jednodušší grafice a bez hudby. Přesto si myslím, že se u PuzzleBoy můžete bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

PuzzleBoy PuzzleBoy PuzzleBoy PuzzleBoy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce